Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, která soukromá vysoká škola je podle vás nejlepší?
Já pravě měla jit na NC, ale rozhodla jsem se, že chci do Prahy. Tam se mi líbil UJAK mediální a sociální komunikace, ale o tom každý říká, že je špatný a potom ještě VŠFS a to zas nevím :/
Radil bych VŠFS. Má systém celoživotního vzdělávání, je to univerzita a má myslím nejširší spektrum oborů a akreditací na trhu. Můj názor, co jsem porovnával s kamarády z VŠEM a VŠMIE je, že je těžší, než ostatní soukromé školy na trhu, ale zdá se mi nejlepší. V oblasti ekonomických škol je určitě lídrem na trhu. Co se týká Ekonomie, žádná jiná škola ji neučí tak podrobně, dokonce ani v některých oborech na VŠE ne, co vím. Zkus se podívat: www.vsfs.cz
Děkuju moc za odpovědi, přemýšlím nad VŠO V Praze a taky nad MUP - mezinárodní vztahy a evropská studia ... Která škola je podle vás lepší?
Dost záleží na tom, co chceš studovat, pokud tě láká spíše cestovní ruch jako odvětví, pak určitě VŠO v Praze, navíc si myslím, že cestovní ruch je lepší na budoucí uplatnění, než mezinárodní vztahy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.