Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, která soukromá vysoká škola je podle vás nejlepší? ![]()
Já pravě měla jit na NC, ale rozhodla jsem se, že chci do Prahy. Tam se mi líbil UJAK mediální a sociální komunikace, ale o tom každý říká, že je špatný a potom ještě VŠFS a to zas nevím :/
Radil bych VŠFS. Má systém celoživotního vzdělávání, je to univerzita a má myslím nejširší spektrum oborů a akreditací na trhu. Můj názor, co jsem porovnával s kamarády z VŠEM a VŠMIE je, že je těžší, než ostatní soukromé školy na trhu, ale zdá se mi nejlepší. V oblasti ekonomických škol je určitě lídrem na trhu. Co se týká Ekonomie, žádná jiná škola ji neučí tak podrobně, dokonce ani v některých oborech na VŠE ne, co vím. Zkus se podívat: www.vsfs.cz
Děkuju moc za odpovědi, přemýšlím nad VŠO V Praze a taky nad MUP - mezinárodní vztahy a evropská studia
... Která škola je podle vás lepší? ![]()
Dost záleží na tom, co chceš studovat, pokud tě láká spíše cestovní ruch jako odvětví, pak určitě VŠO v Praze, navíc si myslím, že cestovní ruch je lepší na budoucí uplatnění, než mezinárodní vztahy ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.