Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemuzu si pomoct

Od: baja* odpovědí: 13 změna:
Ahojky budu rada kdyz mi napisete jak se mam ucit dejepis,jediny dejepis mi nici vysvedceni..Neumim*cert* se ho ucit co mam delat plete se mi to a nebavi me to nevim jak si to mam natlouci do hlavy..*tuc*Prosim Poradte mi Dekuji odvecim se...Baja

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
možná by pomohla hra na učitelku .) ty jsi učitelka - a žákům se snažíš natlouct do hlávek dané učivo.))za pokus to stojí .) ppa sépi
PS:pamatuj,že žákům se učit nechce a tak jim to musíš několikrát opakovat))
baja*
hodnocení

Diky moc no budu se o to snazit:):)
baja*
hodnocení

Diky Ti moc budu se o to snazit...
mil®

Někomu něco vysvětlovat, je opravdu dobrá metoda jak si to zapamatovat, mám to vyzkoušený. Děják se ale musí taky našrotit.

Hezké učení*tuc*

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Podle mého dějepis se učit je zbytečné.Jsou jiné předměty,které jsou potřebné pro každodení život.Dějepis se můžou učit ti,kteří chtějí být historici jen.:)
pěkná blbost zwiki...*bzum*
miljan*
zwiki naprostý souhlas. Dějiny jsou souhrn nepodstatných událostí pro praktický život nepoužitelných. Vládcové si upravují dějiny k obrazu svému a ve škole potom nutí studenty se učit nepodložené výmysly. Já jsem se např. učil, jak byl Stalin hodný a Hitler zlý, dneska se to učí naopak. Jak komu libo jest. Dějepis bych ve škole zrušil a učil něco rozumného a praktického pro život. Z dějepisu si nepamatuji téměř nic a vůbec mi to nechybí.
Pro šťouraly: odpovídejte na původní otázku, můj příspěvek nerozebírejte, napsal jsem svůj názor.
zwiki*
miljan děkuji za podporu,už jsem si myslel,že tu jsou samí lídé,kteří jsou zaslepeni.Ve škole se učí jen to,co je pro někoho dobré a tím se lidi"oblbujou"
no - rozhodně zaslepená nejsem*frajer* - přečti si otázku - zní ,,jak se naučit dějepis"*stop* - není tam nic o tom,zda je dobré se jej učit nebo ne...těžko by u zkoušení z dějáku prošla odpověď ,,je to nepodstatné a oblbování"- nebo jak to bylo psané *bzum*...sépi
baja*
hodnocení

Hmm jak zajime,ale ,moc Ti dekuji:))
kapusta*
Tísickrát omletá věta: Národy neznající svou minulost jsou odsouzeni si ji zopakovat! A je to pravda, protože kdyby takoví jako vy se dějiny naučili, tak by se pořád neopakovaly. Žvást, že"něco je pro běžný život nepotřebné"je hloupý a může ho vyslovit jen naprostý ignorant. Nic není zbytečné, ani dějepis, ani matika, ani chemie (která mě vůbec nebaví a skoro nic si z ní nepamatuji, což mě mrzí). Ty předměty byly do školních osnov vybrány proto, aby měl člověk přehled a nenechal se snadno ošálit. Proto taky musí studovat sám a nespoléhat na to, co mu někdo řekne (protože to nemmusí být pravda). Takže dějepis studujte a buďte rádi, že se učíme jen o posledních 5 000 letech:)

meissi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj Bajuško,

Mě tedy děják nikdy mocky nebavil, ale pak jsem přišla na způsob, jak si to natlouci do hlavy a zjistila jsem, že je to celkem zajímavé, člověk by měl vědět alespoň z části naši historii!Takže můj recept je, čti si tvé výpisky nahlas a zkus si to představovat, a datumy se naučíš nejlépe formou kartiček něco jako pexeso, z jedné strany jsu letopočty z druhé událost a takhle jsem měla pak na výbornou, před tím jsem propadala, kdykoliv napiš na akynna@seznam.cz

Ráda ti pomůžu

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zaleží na tom co zrovna probírate,ale zkuste si sehnat histrické filmy a znich něco načerpat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]