Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední škola veřejnosprávní a sociální HK

Od: iivvas odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, měl jsem teď osmé třídě na pololetí půměr 2. Chci se zeptat jestli mám vůbec jít přiští rok zkoušet přijímačky na tuto školu. atlasskolstvi.cz/... a asi jak to vypadá tak na obor sociální činnost. Mám šanci a pokud má někdo s touto školou zkušenosti napište mi prosím. Děkuji:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Zdravím, sociální-soc. právní, soc. správní a všechny další soc. střední školy jsou pokud chcete pracovat v oboru málo, podle zákona potřebujete po SŠ ještě VOŠ, nebo min. Bc nejlépe soc. práce, eventuleně jakýkoliv obor + 200h akreditovaný soc. kurz. Průměr máte hezký a tak pokud o obor máte zájem určitě to zkuste.

myse*
hodnocení

0x

určitě bych to zkusila na oba obory. Dětí není moc, berou téměř všechny, i když v HK je vidět velký převis. Zkus zamakat a vylepšit ještě průměr na konci osmičky a pak v půlce devítky, fakt je to důležité. Když budeš věnovat denně hodinku učení místo FB nebo Skypu atd bude to hned vidět. Věř mi.

Pokud opravdu máš zájem studovat tuto školu, můžeš podat i přihlášku do Prahy, prostě to zkusit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]