Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se stát policistou?

Od: frank123 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám takový dotaz. Studuji na SŠ informační technologii. Na internetu jsem si našel článek a tam bylo napsáno, že vystudováním jakékoli školy s maturitou je možné se přihlasit k policii. Tady vůbec netuším, to je nějaká akademie? Neznáte nějaké stránky, kde bych se dozvěděl více? Je mi teprve 17 let, ještě mám poměrně čas se rozhodnout jestli zůstanu v oboru, který studuji na SŠ. Jen bych se chtěl o tomhle dozvědět více. Také uvidím, jak se mi bude dařit v oboru informatiky ;)

Předem děkuji za odpovědí ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Střední vzdělání s maturirou je jednou z podmínek přijetí k policii

policie.cz/...

buss
hodnocení

0x

Dodělat školu a zajítzavolat na na náborové středisko na kraj, či se poptat na okrese. Žádná akademie, pěkně znovu do školy, základní odborné přípravy podle specializace.

frank123
hodnocení

Já jsem právě našel tuhle stránku: http://www.polac.cz (Doufám, že nedělám reklamu ;) )

A docela mě to zaujalo ;)) Ještě mám všechno před sebou. Uvidim, jak se nakonec rozhodnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]