Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matematika propadám - co bude dál?

Od: prdiitkooo odpovědí: 10 změna:

Ahoj jsem v 8 třídě a ted na konci 8smičky mi vychází z matiky 5 mám na to necelá 2 měsíce abych na tom zamakala pokud bych to nezvládla a tak dělám opravky? kdybych opravky napsala správně můžu pokračovat do 9 třídy? :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud nezvládneš, budeš dělat komisionální zkoušky. Pokud u nic uspěješ, pokračuješ dál do devítky. Sežeň si pořádné doučování.

prdiitkooo
hodnocení

děkujíí seženu něco :)

tlapka*
hodnocení

0x

Ano, jak už bylo napsáno výše. Ale rozhodně se pokuste zapracovat - konečné vysvědčení z 8. třídy bere v potaz spousta středních škol při výběrovém řízení! Držím palce! :)

des*

Všechno je špatně,kašli na to jak do teď,zkrátka vyjdeš v osmičce jak mnoho jiných.Nic se neděje,škola je stejně nanic.*placni*

hodnocení

0x

hlavně by se měla zymyslet učitelka češtiny jak někdo napíše matika s měkým i jestli takový žák má postoupit do dalšího ročníku?

Matika je zkrácené ze slova Matematika, takže měkké i je tu použito naprosto správně. Jak bych tak řekl, nas*al sis sám sobě na hlavu :)

dh*

Ono také měkkým se píše s dvěmi k ;)

tlapka*

Ono se taky říká dvěma - a ne dvěmi... :-D

doplněno 21.04.12 21:07:

Prostě - vraťme se k tématu! O pravopise v otázce mám taky svoje mínění, ale držme se problému, který nám byl předložen...

doplněno 21.04.12 21:09:

Absence interpunkce je sice protivná, kór u dlouhých příspěvků, ale myslím, že otázka je přesto dost srozumitelná.

des*

majo78,vypadá to že máš problém sám se sebou a jiné poučuješ.*zed*

doplněno 21.04.12 22:10:

Sorry miki.

solenza*
hodnocení

0x

No ono škola a vzdělání dnes není nic stežejního. Nechci přímo říci, že kdo se ve škole špatně učí, že se bude mít v životě lépe, ale také neplatí, že komu se ve škole nedaří, tak že se bude mít automaticky v profesním životě nějak špatně. Zrovna dneska jsem mluvil s kamarádem, který má maturitu a dostali jsme se i k práci a tak nadával, že mu v práci šéfuje nedoučený zedník. Ve strojírenském oboru. A maturitu má z elektrooboru. Tím chci říci, že škola není vše. Ale doporučoval bych ti, aby jsi se na tu matiku zaměřila a neměla s ní tak zbytečné potíže. A kdyby se ti to ani tak nepovedlo, tak se zase tolik neděje, život jde dál. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]