Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prijimacky na pedagogiku

Od: alexmala* odpovědí: 7 změna:

Dobry den, moc prosim o radu ohledne prijimaciho rizena na pedagogiku a to konkretne na VOS Pedg.Evropska obor predskolni ped. a nebo pedag.Karlova Univerzita obor ucitelstvi 1.stupen, Moc prosim o informace tech,kteri to maji zasebou,jak probiha zkouska a na co je mozno se jeste pripravit,velice dekuji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Byla jsem na učitelství pro 1. stupeň ZŠ na MU, přijímačky byly klasické TSP a přijímali nás podle dosaženého percentilu. Nevím, zda máte ještě nějakou individuální zkoušku, ale na TSP či jiné hromadné testy se dá krásně připravit, když si pořídíte starší verze testů a denně si je budete zkoušt v takovém časovém limitu, jaký budete mít na přijímačky. Každý den jeden test, hodně to pomůže.

alexmala*
hodnocení

Děkuji za reakci, mě čeká jak písemná tak ustní zkouška, máte prosím nějaký tip, kde sehnat ty starsi testy?

martinaa*

Tak bohužel my měli pouze ty testy... pokud Vás čekají ústní testy, jistě je u nich napsané, z čeho budou. Satrší testy se dají stáhnout na netu, případně pokud máte známého, který už testy někdy dělal, může zapůjčit svoje starší..

alexmala*
hodnocení

Bohužel se mi zatím žádné starší nepodařilo najít :/ neznáte nějaké konkrétní stránky?

martinaa*

Na uloz.to.cz zadejte TSP, na stahování je toho habaděj:)

alexmala*
hodnocení

moc děkuji

martinaa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]