Nejste přihlášen/a.
Ahojte lidi, potřeboval bych nákej refik na téma GENY jenomže na netu nemohu nic najit tak prosim kdyby ste nekdo neco nasel tak me sem napiste webovku nebo kdo to má treba v kompu napsaný ůže me to poslat na mail kuzelka94@seznam.cz chodim do 8 třídy tak předem vsem dkeuju
studuju genetiku na vejsce a mam materialu vic nez dost, ale s pristupem jakej tady predvadis ti neporadim ani kulovy. Presne jak psal JABRAKA. Spis si nejdriv nalezni svuj mozek, mozna se ti nekam zatoulal v pokoji. jsem ochotnej ti pomoci s vecma, ktere nebudes chapat, klidne rad neco doplnim, poskytnu obrazky, ale tak blbej abych za tebe delal celej referat, to urcite nejsem a ty by ses mel nad sebou zamyslet. Rikas si, ze mluvim jak fotr a samozrejme me posilas do mist, kam ani slunce nesviti. Je mi to jedno, mysli si o mne treba ze sem malomocnej idiot, ale je to tvuj zivot, tak si ho timhle pristupem posirej dal.. vsak to jednou poznas sam...
P.S. na netu je toho kvanta, ale tobe asi dela problem i hledat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.