Nejste přihlášen/a.
V domácích podmínkách lze nabrousit těžko, nějakou improvizací by pravděpodobně došlo spíše ke ztupení břitu.
A v nožířství by cena broušení pravděpodobně přesáhla cenu nového ořezávátka...
V naši rodině máme ořezávátka co před víc jak 20 lety vyřadila pošta a maminka byla u toho, je to takové to co se přidělá na stůl a při ořezávání se otáří kličkou. Pokud je třeba brousit dám ho do brusírny nožů kam nosím i mlýnek na maso. Taková ta malá ořezovátka se brousit nevyplatí to raděj kupte nové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.