Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dát do prezentace? Zentiva

Od: karinkaj odpovědí: 1 změna:

Ahoj, dělám prezentaci na zemák o firmě Zentiva. Mám 5 tabulí / v powerpointu / a dál nevím . *hi* Jsem v 8. třídě:)
Zatím mám:

1tabule:Co je zentia zač? Čím se zabývá.
2tabule : ¢V roce 2003 byla uvedena nová firemní značka Zentiva. Do skupiny Zentiva byla ve stejném roce začleněna společnost Slovakofarma(farmaceutická firma na Slovensku). + obrázky
3 tabule:Ve střední a východní Evropě Zentiva provozuje čtyři velké výrobní závody.

Skupina zaměstnává téměř 6 000 zaměstnanců a má výrobní provozy v České republice, na Slovensku, v Rumunsku a v Turecku. + obrázky
4 tabule : Historie ( Kořeny největšího českého farmaceutického podniku lze vystopovat až k lékárně "U černého orla" umístěné ve středověku na pražské Malé Straně.

V roce 1857 tuto lékárnu zakoupil Benjamin Fragner .Plány na její rozšíření realizoval však jeho syn, Karel Fragner a vnuk Jiří Fragner . Ten vybudoval novou moderní farmaceutickou továrnu ve vesnici Dolní Měcholupy, která je dnes součástí Prahy. Na místě původní továrny se nyní nachází hlavní sídlo společnosti Zentiva.)
5 tabule : Obrázky.*bum*

Můj problém zní : Prezentovat to mám před třídou tak na 2-5 minut , ale vím že bych to nedokázala dál bez textu okecávat... Takže otázka zní : Co mám přidat?*nevi*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Chybí mi tam dost podstatná věc, a to: co že tam vlastně roběj? A hezky podrobně, ne jen jednou větou nebo pětislovným výčtem.

Kdyby už fakt nebylo co dalšího, možná pomůže fakt, že je členem nadnárodní společnosti Sanofi..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]