Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekvalifikační kurzy

Od: petrarybarkova odpovědí: 3 změna:

Hezké páteční odpoledne, chci se zeptat, jestli vám pomohli rekvalifikační kurzy nabízené úřadem práce. Nabídli mi nějaké, určitě toho využiju, ale přece jen bych chtěla vědět, jestli to ostatním pomohlo nebo jen vám certifikát leží doma v šuplíku...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No určitě nějaký kurz navštěvujte. I když Vám to nepomůže, dozvíte se něco nového. Nevím jak je to přesně, ale když budete navštěvovat kurz, neměli by Vám dát veřejně prospěšné práce. Na to dnes bacha. Já myslela, že to je jen pro trestance, ale zřejmě i ten kdo je na pracáku musí být potrestaný. A jsou to práce zdarma. Za Hitlera aspoň dostali najíst, dnes je to práce za nic. Myslím si, že je to vykořisťování. Ale co by jsme v Čechách chtěli. Já musela z pracáku kvůli tomu odejít. Nemůžu chodit do práce, protože mám dost nemocné dítě a pořád někde jezdíme po vyšetření. Mám přítele, pro kterého zaplacení zdravotního pojištění není žádná velká finanční zátěž, ale chudáci ti, kteří na to nemají a musí se nechat takhle vykořisťovat.

hodnocení

0x

Pomohly,jedna má známá dělala kurz masérství,a momentálně tuto práci zastává už dobře třetím rokem,pro změnu sousedka zase dělala manikúru,a taktéž se tím zabývá.:)

lidus*
hodnocení

0x

Neznám nikoho komu by to pomohlo, snad ta masérka a nehtová modeláž když si zařídí vlastní živnost ale, že by vás někde na základě papíru s RK vzali to jsem vážně neslyšela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]