Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sloh - co mam napisat?

Od: dusan0611* odpovědí: 8 změna:

ahoj pomozte mi mam dve temy na sloh dynamicky opis : AKO NASTAVIT DIGITALNY BUDIK a AKO FOTOGRAFOVAT S DIGITALNYM FOTOAPARATOM

a neviem co tam mam napisat lebo digitalny budik nepouzivam budi ma mobil a fotografujem tiez mobilom a nenasiel so ziadne stranky kde by bolo o tom nieco napisane prosim pomozte mi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Raději pište o tom budíku...

Protože tomu sice nerozumíte, stejně jako tomu fotografování, ale bude to pro Vás jednodušší...a určitě tam nasekáte méně chyb, než u tématu "jak fotografovat"...

Pokud se budíte budíkem v telefonu, také je to "digitální" budík...tak pište o něm.

dusan0611*
hodnocení

to ze je aj v mobile digitalny budik ma ne napadlo :D ale je to dobry napad lenze musim napisat obidva :(

doplněno 13.04.12 15:20:

ale ak sa nemylim tak aj fotoaparat v mobile tiez digitany ako aj budik :D

Tak digitální "fotoaparát" v mobilu zase není atomová elektrárna...to snad popsat dokážete.., možná i ten budík je složitější..

Samozřejmě těžko budete psát cokoliv o expozici, kompizici...atd, když tomu nerozumíte...

Ale "jak zmáčknout tlačítko" by jste dát dohromady mohl..

dusan0611*
hodnocení

a co mam napisat do uvodu?

Fotografování mobilním telefonem je čím dál rozšířenější. Podle kvality přístroje je možno pořídit buď jen základní dokumentaci, nebo i poměrně kvalitní fotografie.

Mobil xxx patří k (nižší, střední, vyšší) třídě.

V tomto poměrně nepříjemném slohu, kde není možné se nějak zvlášť tvořivě projevit, bude hodně důležitý správný pravopis.

hodnocení

2x

však už jsi začal s tím slohem: poskládej to, co už jsi napsal, přidej to, co ti poradili, přidej k tomu tvoje další myšlenky, celé to přelož do tvého mateřského ( materinského) jazyka a odevzdej...

Dostal jsem dve temy na sloh dynamicky opis : AKO NASTAVIT DIGITALNY BUDIK a AKO FOTOGRAFOVAT S DIGITALNYM FOTOAPARATOM a neviem co tam mam napisat lebo digitalny budik nepouzivam budi ma mobil a fotografujem tiez mobilom a nenasiel so ziadne stranky kde by bolo o tom nieco napisane potom jsem si uvědomil, že o tom budíku... sice nerozumím, stejně jako tomu fotografování, ale bude to jednodušší...a určitě tam nasekám méně chyb, než u tématu "jak fotografovat"... Vlastně se budím budíkem v telefonu, také je to "digitální" budík...tak budu psát o něm. to ze je aj v mobile digitalny budik ma nenapadlo ale je to dobry napad lenze musim napisat obidva [:(] ale ak sa nemylim tak aj fotoaparat v mobile tiez digitalny ako aj budik [:-D] Takový digitální "fotoaparát" v mobilu zase není atomová elektrárna...to snad popsat dokážu.., možná i ten budík je složitější..Ale "jak zmáčknout tlačítko" bych dát dohromady mohl.. a co mam napisat do uvodu? Fotografování mobilním telefonem je čím dál rozšířenější. Podle kvality přístroje je možno pořídit buď jen základní dokumentaci, nebo i poměrně kvalitní fotografie. Mobil xxx patří k (nižší, střední, vyšší) třídě. V tomto poměrně nepříjemném slohu, kde není možné se nějak zvlášť tvořivě projevit, budu muset dávat velký důraz na správný pravopis.

představ si že musíš nastavit ten budík, v životě jsem ho neviděl, jsou na něm 3 (4) tlačítka, tak zkusmo... to prvé začalo blikat číslo 26, to by mohlo být den, protože hodin je jen 24. druhé tlačítko rozblikalo číslo 10, zkusil jsem ještě zmáčknout a naběhla 11, potom 12 a potom číslo 1, tak jsem si uvědomil, že to budou asi měsíce..

a takto opisuj skutečnosti co děláš, nebo představy, co by jsi mohl dělat, je to sloh, záleží na opisu událostí.. opiš, jak jsi se chystal vyfotit svoji kočku či frajerku a jak tě digitál zklamal, protože jsi ho zapomněl nabít... nemusí toho být moc, ale aby to mělo hlavu a patu

doplněno 15.04.12 20:09:

keď učiteľka vravela... tak to napíš neosobne a bez emócií... je to problém? použij aj mozog?!

dusan0611*
hodnocení

lenze ucitelka vravela ze to nema byt osobne a nemaju v tom byt ziadne emocie

Je pozoruhodné, že je pro Vás jednodušš vypisovat zde dotazy, když přitom stačí zadat do Googlu ,,digitální budík návod´´ a vyběhne Vám třeba toto :

www2.produktinfo.conrad.c/...

Pak už jen podle toho napíšete sloh. Samozřejmě, nejjednodušší je okopírovat to, ale to asi není to, co Vaše učitelka chce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]