Nejste přihlášen/a.
dobrý den, rozhodl jsem se přestopit na jinou školu. Dneska jsem tam byl a ředitelka mi dala přihlášku ke studiu, ale že to je až pro druhé kolo, protože první kolo se uzavíralo 15.3.2012. Taky mi řekla, že kdybych se rozhodl udělat rozdílové zkoušky, že bych mohl jít i do druháku. Chci se teda zeptat, jak teďka postupovat s přihláškou? Přihlášku normálně poslat na školu a čekat? popř využít i třetího kola.. kdyby ani třetí kolo nedopadlo, bylo by možné potom třeba o letních prázdninách udělat rozdílové zkoušky? Děkuji
Nevím na jakou školu chodíš a kam přestupuješ, ale...
Pokud půjdeš znovu do 1. ročníku strávíš ve škole o rok dýl, budeš o rok starší než tvoji spolužáci apod.
Já bych šla do těch rozdílovek.
Pokud škola koná 2. kolo je to ještě docela ok, ale 3. kolo, to už mi příjde divné. Na 1. kolo jsou 2 přihlášky pak má šanci v 2. kole, ale v 3. kole jsou už jen ti co se nikam nedostali, což svědčí o jejich úrovni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.