Nejste přihlášen/a.
Jsem v osmé třídě a na pol. vysvědčení jsem měl průměr 2. Na základce se učím češtinu samozřejmě a potom němčinu a angličtinu. Z nemčiny a angličtiny jsem měl 2 a z čj 3. Strašně bych chtěl jít na nějákou školu hlavně zaměřenou na jazyky jaká by to měla být? Hotelovka, jazykový gympl (to, ale nevím protože na to asi nemám) nebo na pedagogiku? Prosím poraďtě mi děkuju mockrát.
hotelovka bez diskuze. Tam budou na jazyky stačit i Tvé trojky. Velmi dobrý je uzený jazyk, ale to asi víš, když je máš rád... S trojkama na gympl, kam to naše školství míří?
Pozor Známky neodráží to, co žák ví a umí. Znám dost lidí, co dlají rukama a mají učňák, a přitom jsou daleko inteligentnější a schopnější než mnozí vysokoškoláci, co mají sice nadrceno na jedničky, ale v podstatě neví nic
Martino, to je pravda, ale znamky odráží to, kdo se jak snaží a učí. Pokud má někdo trojky není výborný student. Nepatří na gymnázium.
A koukám, že na vysokoškoláky máme obdobný názor. Já ještě přidávám, že "dámy" nemusí mít kolikrát ani "našprtáno"
Vím, že by to odrážet měly, ale nijak nesouvisí s inteligencí. Když to vezmu třeba přes svého bráchu, je po tátovi velmi inteligentní, hlavně technika a matematika. Jenže na to kašle, na základce měl z češtiny trojky, z fyziky dvojky, matika za jedna. Nepamatuji si, kdy naposled jsem ho viděla se učit, prostě na to kašle hrozným stylem a naši to neřeší, ale to je jiná věc.
Na gympl se dostal mezi prvními šesti přijatými a prochází bez větších potíží, které jsou opět zásluhou toho, že na učení kašle. Vysoká nebude, myslím, také velkým problémem. A teď řekněte - patří na gympl, nebo ne?
S těmi dámami souhlasím:D, i mě několikrát pěkná sukně a vástřih zachránily krk u zkoušky:D
souhlasím, souhlasím, s inteligencí to nemá nic společnosti, i když mě hned napadá, že má, neboť inteligentní člověk ví, že je školu potřeba dělat zodpovědně. Ale je to jak píšete. Znám lidi, co jsou chytřejší než nadřízení. Bohužel si tu svou školní cestu nevyšlapali jak měli. I když je to většinou chyba rodičů, ale to by bylo na knihu a ne na příspěvek ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.