Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Individuální studijní plán

Od: dj* odpovědí: 2 změna:

Zdravím Vás!

Studuji obchodní akademii a mám poslední dobou velký problém s absencí. Moje přítelkyně totiž měla na začátku roku autonehodu (nezaviněnou) a teď je na vozíčku. A jelikož její matka a bratr jsou oba silní alkoholici (už dávno s nimi nežije, je o pět let starší než já) snažím e jí co nejvíce pomoci a pěčovat o ní. To samozřejmě ale nejde dohromady s denní školní docházkou (bydlí přes 120km ode mě).

Chci se tedy zeptat zda někdo náhodou neví jaký je postup při zařizování indivuálního studijního plánu z důbodu ošetřování blízké osoby. Tj. zda budu potřebovat nějaké potvrzení od jejích lékařů, či jestli mi bude stačit čestné prohlášení atd.

Moc děkuji za každou odpověď

J.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dj*
hodnocení

omlouvám se za špatnou rubriku, nevím jak mi tam skočila

b

Jediný, od koho můžete získat relevantní informace, je Vaše škola. Podmínky umožnění individuálního studia si určuje každá škola samostatně podle vlastních pravidel. Obraťte se na vedení školy.

B.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]