Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dopis v angličtině

Od: mariec* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

dnes jsem se dozvedeěla, že jdu zítra na pohovor do jedné mezinárodní firmy v Praze. Ta pani mi dala zadání neformálního dopisu v angličtině, ktery mám udělat, dopis by měl obsahovat cca 70slov. Prý ho potom odprezentuji řediteli, kde záleží hlavně na výslovnosti anglčtiny. To bych nějak zvladla

Moc bych si přála v této firmě, problém s angličtinou mám velký protože umim anglicky jen mluvit ale psát ne. žila jsem pul roku v anglii, ale pouze jsem konverzovala.

Byl by někdo ochoten a tento dopis mi napsal? Byla bych moc vděčná

Marie

Tady je zadání dopisu:

Your english speaking friend Alan organized a christmas party yesterday. You joined the party and enjoyed very much. Write him an email, where: - You thank you for the evening

· - Say what you like most

· - Suggest when and where could you meet again

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

1x

Pokud umíte mluvit a znáte tedy stavbu vět, s pomocí slovníku, kde si překontrolujete spelling, to zvládnete. Věřte si! Budete z toho mít pak i větší radost, pokud uspějete.
Pokud ne, možná byste měla popřemýšlet o tom, zda se na místo hodíte. Je to doopravdy jednoduchoučké zadání.

dzordz*
hodnocení

0x

To jste za půl roku nenarazila na psaná písmenka v televizi, v novinách, na obalech potravin, v jízdním řádu?

Samotné zadání už má víc než polovinu limitu slov.. pozdrav + kus věty ke každé odrážce + rozloučení a je to.

jacob*
hodnocení

0x

Za takovou dobu v zahraniční neumět napsat tak jednoduchý dopis, navíc neformální? To zírám...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]