Nejste přihlášen/a.
Zdravím, po pár letech studia na SŠ nastaly problémy s klasifikací. Rozhodl jsem se daný obor opustit a zkusit něco jiného. Nastala ale otázka, zda-li maturita, nebo výuční list. Z maturitního oboru odcházím, protože nemám na to, abych složil zkoušky z matematiky, matematika mi dělal vždy problémy a momentální tempo a náročnost státní maturity nezvládnu. Doma do mě ale pořád hustí, že s výučákem si práci neseženu, což mi přijde jako blbost a akorát spíše přehánějí, protože chtějí, abych měl maturitu, ale bohužel, hlavu na to nemám. Prosím tedy o radu. Děkuji.
Kdyz se nebudes prace bat a nebudes levy, tak zcela jiste praci sezenes. Jen to chce lukraticni obor a budes mit vystarano. Mozna ze ne hned po nastupu, ale remeslniku si dneska lidi zase zacinaji vazit.
Vystudovanych s maturitou bez prace je taky dost. To se neboj. A pokud ti pujde opravdu v budoucnu o maturitu, tak nadstavbove studium, dva roky a hotovo.
Ale rodice asi z tebe proste chcou maturanta. Ono mit vyucni list je asi neco spatneho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.