Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soukromá vysoká škola v Trutnově

Od: hallo odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Slyšela jsem, že v Trutnově má pobočku nějaká soukromá vysoká škola, obor sociální patologie, která umožňuje dálkové studium. Moc ráda bych se dozvěděla o této škole víc, sociální patologie mě moc zajímá, ale nemůžu tu školu nikde na internetu najít, na stránkách Trutnova o tom také není zmínka. Nevíte někdo, co je to za školu?

Děkuju!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krut
hodnocení

0x

Je tam zdravotní škola - je to jak střední, tak vysoká, tak jedině tam, nic jiného tam co by mělo něco společného se zdravotnictvím není.

lidka*
hodnocení

0x

V Trutnově jsem našla stránky vyšší odborné školy zdravotnické. Zkuste prostudovat zveřejněné informace, zda je to ona škola, kterou marně hledáte. szstrutnov.cz/... Pokud ne, zavolejte a nebo poslat email na úřad města a jistě vám poradí a nebo dají kontakt. *klik*

zakus*
hodnocení

0x

V Trutnově je pouze pobočka Slezské univerzity slu.cz/.... Výuka probíhá v ZŠ V Domcích.

x*
hodnocení

0x

Ano, prý tu jedna je, zrovna dnes jsem o ní slyšela, jedna známá mé mamky tam chodí, ale na internetu jsem také nic nenašla.. Zjistím více informací a dám vědět.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]