Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebovala bych se vám svěřit a v případě bych uvítala radu. Chodím do 9.třídy,ve které jsem si hodně oblíbila jednu učitelku. Opravdu jí mám moc ráda a mám pocit,že i ona ke mě má pěkný vztah. Problém je v tom,že se najednou všechno obrátilo a ona si ted vyhlédla jinou spolužačku. Hodně mě to mrzí,protože když jsem měla nějaký problém,tak mě vyslechla,se vším mi pomohla a ted mi připadá,jako kdybych pro ni byla vzduch. Možná je to tím,že jsem si z nějakého důvodu přestala věřit a trošku se do sebe stáhla. Možná to bude někomu připadat hloupé,ale já jsem jí vždycky brala a beru jako mojí dobrou kamarádku,které se můžu svěřit a vím,že mi pomůže. Kdybyste někdo věděl nějakou (klidně i malou) radu,tak mi jí prosím napište. Děkuji
Dobrý den. Ivanko, žárlivost je hloupá vlastnost a lézt někomu do zadku, je ještě horší. Za nedlouho ze školy vyjdete a budete se muset obejít bez paní učitelky a její přízně stejně. Takže to nelámejte přes koleno, neberte to osobně a raději si najděte upřímnou a hodnou kamarádku v některé své vrstevnici.
Není zač.
Prosím tě a podle čeho jsi poznala, že tě měla ráda a teď že jsi pro ni vzduch - v čem se chová uč. jinak? Jak se to projevuje, že dává přednost té druhé? Možná si to všechno jenom představuješ v souvislosti s tím, jak píšeš, že sis přestala věřit..?
Tak já si myslím,že to člověk vycítí,když ho má někdo rád. Poznala jsem to podle toho,že mě často chválila. Teď už mě ani nevyvolá.
Vždy byla taková normální,usměvavá a přenášela energii. Všechno se změnilo,když se nechala někým ovlivnit. Když je ta dotyčná osoba ve třídě,tak je prostě jiná,jako kdyby byla pod nějakým dohledem a nechávala se zmanipulovat. Jen jsem se chtěla zeptat,co dělám špatně,ale možná je to jen má domněnka Mrzí mě to,protože jí mám opravdu moc ráda. Jinak jsem dost stydlivá a chybí mi sebevědomí,ale kvůli tomu to asi nebude.
Ivanko,zda se ,ze vase ucitelka je velmi rozumna pani a jiste vi,co pro vas dobreho dela timto postojem.Ted se vam to nelibi,ale jednou zjistite,jak to pro vas bylo dulezite.Upinat na osobu se nelze a ocekavat ,ze se bude tocit ,jen kolem vas .Navic si myslim,ze mohla byt kamaradska,ale ne vasi kamaradkou,rozlisujte to prosim.Prejte i spoluzacce,ze k ni ma p.uc.hezky pristup .Je to vase ucitelka predevsim a mozna vas uci i velice dulezite veci pro zivot a nejen podle osnov.tak si toho vazte a prejte to i ostatnim.Spiz by jste se mela zamaýslet,co vam p.uc nahrazovala,co vam tolik v zivote chybi.
no tak pravda, mě napadá jedna věc, co se stala kdysi mě. Setkala ses někdy s pomluvou? Už se ti stalo, že tě někdo pomluvil? Jedna holka donesla naší třídní učitelce, že prý jsem o ní řekl, že je blbá. No ona ta učitelka sice byla blbá až na půdu, ale já jsem si to nechával pro sebe. Nahlas to tvrdili jiní a já jsem to potom odskákal za ně. Možná někdo něco podobného navykládal tvé učitelce. Jeden by nevěřil, co pomluva dovede.
Juglans: Já jsem to špatně napsala. Chtěla jsem říct,že jí mám ráda jako kamarádku,ale nemyslela jsem to tak,že bych se k ní i tak chovala. Jinak spolužačce to nepřeju,protože jí leze do zadku a nijak jí nemám ráda
Figurek: Já si nemyslím,že by ta učitelka byla blbá právě naopak A kdyby mě u ní někdo pomluvil,tak by se ke mně měla chovat pořád stejně a nebo se ujistit,že ten dotyčný mluví pravdu
Kazdy jsme nejaky,holt to asi jinak spoluzacka neumi a potrebuje prizen pani uc.zrovna jako ty.Nesoutezite tak trochu ve tride,kdo bude milacek uc.?jak to treba berou ostatni?Krom o to,jestli nekdo leze do zadku,jen tak naoko,p.ucitelka stejne brzy vyciti.
Ta spolužačka leze do zadku všem učitelkám a jen u dvou se jí to nepovedlo. Ale zrovna u téhle,která pro mě dost znamená. Ostatní to berou úplně stejně. Navíc nechápu,proč jí učitelky mají rády,když je k nim drzá. Uvedu vám příklad. Ona a další lidi odešli zpívat,všichni potom kromě ní přišli dávno do hodiny a ona si přišla asi 5 minut před přestávkou. Když se učitelka ptala kde byla,tak ona že byla na obědě. Uč. " Ale na oběd si chodit neměla. Měla si počkat na ostatní" a ona " Ale já jsem měla hrooozný hlád,nemohla jsem to vydržet" :D a dál se nic nedělo. Nebo si třeba odešla jen tak ze školy a ani za to nic nedostala,tak to mě dost zarazilo,protože kdyby tohle udělal někdo jiný,tak má asi ředitelskou dutku. Ted jsem trošku odbočila,ale musela jsem se z toho vypsat Jinak nechám to být,za chvilku stejně končím 9.třídu. Nějak to překousnu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.