Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si opět získat pozornost učitelky?

Od: ivankajoj* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,potřebovala bych se vám svěřit a v případě bych uvítala radu. Chodím do 9.třídy,ve které jsem si hodně oblíbila jednu učitelku. Opravdu jí mám moc ráda a mám pocit,že i ona ke mě má pěkný vztah. Problém je v tom,že se najednou všechno obrátilo a ona si ted vyhlédla jinou spolužačku. Hodně mě to mrzí,protože když jsem měla nějaký problém,tak mě vyslechla,se vším mi pomohla a ted mi připadá,jako kdybych pro ni byla vzduch. Možná je to tím,že jsem si z nějakého důvodu přestala věřit a trošku se do sebe stáhla. Možná to bude někomu připadat hloupé,ale já jsem jí vždycky brala a beru jako mojí dobrou kamarádku,které se můžu svěřit a vím,že mi pomůže. Kdybyste někdo věděl nějakou (klidně i malou) radu,tak mi jí prosím napište. Děkuji :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Ivanko, žárlivost je hloupá vlastnost a lézt někomu do zadku, je ještě horší. Za nedlouho ze školy vyjdete a budete se muset obejít bez paní učitelky a její přízně stejně. Takže to nelámejte přes koleno, neberte to osobně a raději si najděte upřímnou a hodnou kamarádku v některé své vrstevnici. :)

doplněno 30.03.12 16:13:

Není zač.

ivankajoj*
hodnocení

Úplně s vámi souhlasím. Jen mě to mrzí,nic víc ;) Děkuju :)

hodnocení

1x

Prosím tě a podle čeho jsi poznala, že tě měla ráda a teď že jsi pro ni vzduch - v čem se chová uč. jinak? Jak se to projevuje, že dává přednost té druhé? Možná si to všechno jenom představuješ v souvislosti s tím, jak píšeš, že sis přestala věřit..?

ivankajoj*
hodnocení

Tak já si myslím,že to člověk vycítí,když ho má někdo rád. Poznala jsem to podle toho,že mě často chválila. Teď už mě ani nevyvolá.

Vždy byla taková normální,usměvavá a přenášela energii. Všechno se změnilo,když se nechala někým ovlivnit. Když je ta dotyčná osoba ve třídě,tak je prostě jiná,jako kdyby byla pod nějakým dohledem a nechávala se zmanipulovat. Jen jsem se chtěla zeptat,co dělám špatně,ale možná je to jen má domněnka :) Mrzí mě to,protože jí mám opravdu moc ráda. Jinak jsem dost stydlivá a chybí mi sebevědomí,ale kvůli tomu to asi nebude.

Třeba si o tobě myslí, že jsi vlezdoprdelka, akorát ti to nedala najevo...

ivankajoj*
hodnocení

To já právě nejsem. Vůbec se o to nesnažím :)

třeba se o to vůbec nesnažíš ale vypadá to tak

ivankajoj*
hodnocení

Dobře,bude nejlepší když se na to úplně vykašlu :)

hodnocení

0x

a kolik jí je odhadem? mladší starší? U nás mají šesťáci jednu učitelku co byla kdysi postrachem a dnes z ní mají všichni akorát srandu. Cituji některé hlášky žáků směřované na ni: "Ta fialová mikina vám fakt sekne pani učitelko." "Pani učitelko já nejsem slepice." a další.

ivankajoj*
hodnocení

Myslím si,že kolem 25-30 let :) Vážně pěkné hlášky :D

hodnocení

0x

Ivanko,zda se ,ze vase ucitelka je velmi rozumna pani a jiste vi,co pro vas dobreho dela timto postojem.Ted se vam to nelibi,ale jednou zjistite,jak to pro vas bylo dulezite.Upinat na osobu se nelze a ocekavat ,ze se bude tocit ,jen kolem vas .Navic si myslim,ze mohla byt kamaradska,ale ne vasi kamaradkou,rozlisujte to prosim.Prejte i spoluzacce,ze k ni ma p.uc.hezky pristup .Je to vase ucitelka predevsim a mozna vas uci i velice dulezite veci pro zivot a nejen podle osnov.tak si toho vazte a prejte to i ostatnim.Spiz by jste se mela zamaýslet,co vam p.uc nahrazovala,co vam tolik v zivote chybi.

figurek*
hodnocení

0x

no tak pravda, mě napadá jedna věc, co se stala kdysi mě. Setkala ses někdy s pomluvou? Už se ti stalo, že tě někdo pomluvil? Jedna holka donesla naší třídní učitelce, že prý jsem o ní řekl, že je blbá. No ona ta učitelka sice byla blbá až na půdu, ale já jsem si to nechával pro sebe. Nahlas to tvrdili jiní a já jsem to potom odskákal za ně. Možná někdo něco podobného navykládal tvé učitelce. Jeden by nevěřil, co pomluva dovede.

ivankajoj*
hodnocení

Juglans: Já jsem to špatně napsala. Chtěla jsem říct,že jí mám ráda jako kamarádku,ale nemyslela jsem to tak,že bych se k ní i tak chovala. Jinak spolužačce to nepřeju,protože jí leze do zadku a nijak jí nemám ráda :)

Figurek: Já si nemyslím,že by ta učitelka byla blbá právě naopak :) A kdyby mě u ní někdo pomluvil,tak by se ke mně měla chovat pořád stejně a nebo se ujistit,že ten dotyčný mluví pravdu :)

Kazdy jsme nejaky,holt to asi jinak spoluzacka neumi a potrebuje prizen pani uc.zrovna jako ty.Nesoutezite tak trochu ve tride,kdo bude milacek uc.?jak to treba berou ostatni?Krom o to,jestli nekdo leze do zadku,jen tak naoko,p.ucitelka stejne brzy vyciti.

ivankajoj*
hodnocení

Ta spolužačka leze do zadku všem učitelkám a jen u dvou se jí to nepovedlo. Ale zrovna u téhle,která pro mě dost znamená. Ostatní to berou úplně stejně. Navíc nechápu,proč jí učitelky mají rády,když je k nim drzá. Uvedu vám příklad. Ona a další lidi odešli zpívat,všichni potom kromě ní přišli dávno do hodiny a ona si přišla asi 5 minut před přestávkou. Když se učitelka ptala kde byla,tak ona že byla na obědě. Uč. " Ale na oběd si chodit neměla. Měla si počkat na ostatní" a ona " Ale já jsem měla hrooozný hlád,nemohla jsem to vydržet" :D a dál se nic nedělo. Nebo si třeba odešla jen tak ze školy a ani za to nic nedostala,tak to mě dost zarazilo,protože kdyby tohle udělal někdo jiný,tak má asi ředitelskou dutku. Ted jsem trošku odbočila,ale musela jsem se z toho vypsat :) Jinak nechám to být,za chvilku stejně končím 9.třídu. Nějak to překousnu :)

michalov*
hodnocení

0x

Ona je profesionál a dělá svou práci.Není to tvá vina. Řekni jí, pokud chceš,že je tvá oblíbená učitelka,že jsi ráda,že tě učí,že se jí můžeš svěřit ...prostě to co upřímě cítíš.

ivankajoj*
hodnocení

To jí řeknu dárkem. Na konci školního roku jí dám hrníček na kterém to bude napsané.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]