Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Školní problém - přestup vs motivace dochodit

Od: adelinka odpovědí: 4 změna:

Potřebuji se zeptat, syn skončil v učilišti v polovině roku v prváku a přešel do druhého, kde musel do jinéhio oboru, v tom jeho už byla třída obsazená, podal si přihlášku že začně v září od prvák v tom svém oboru...mám s ním problém, protože nechce nyní ty 3 měsíce chodit do školy, že je mu to na nic, když chce v září začít znovu tzo své , že jeho jiný spolužák v té samé situace do školy nechodí oficiálně vůbec nyní, že nasoupí až v září do školy. Takto, myslím, že by musel ukončit studium a normálně se přihlásit na pracák, na ty 3 měsíce do prázdnin? Nebo kdo by za něj platil sociální a zdravotní..jen jsem zvědavá..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tuším to byl soudruh Lenin, který říkal "učit se, učit se, učit se"...

A pak měl ještě jedno méně známé heslo...a to "řezat ho, řezat ho, řezat ho"...

adelinka
hodnocení

Ještě upřesním, jako že prešel do jiného ulčiliště a je mu 16let..

hodnocení

0x

Pokud syn ukončí studium nyní, tak nebude považován za studenta ani v období prázdnin. Takže buď na pracák, aby za něho platil zdravotní a od září znovu do školy, nebo by pojištění museli platit rodiče, aby mu nevznikl na zdravotním dluh.

hodnocení

0x

Jen moje úvaha. Udělejte vše proto, aby syn chodil do školy do konce školního roku. Jak jednou skončí, školní docházku, ochutná volný svobodný život, kde nemusí dělat, ani chodit do školy, rodiče ho živí, je konec se školou. Nebude ničím vyučený, žádnou školu (mimo základní), práce je málo. Jsou to jen dva měsíce a v červnu se končí, už se neučí. V září už se mu do školy, nebude chtít vůbec. Jen můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]