Nejste přihlášen/a.
Potřebuji se zeptat, syn skončil v učilišti v polovině roku v prváku a přešel do druhého, kde musel do jinéhio oboru, v tom jeho už byla třída obsazená, podal si přihlášku že začně v září od prvák v tom svém oboru...mám s ním problém, protože nechce nyní ty 3 měsíce chodit do školy, že je mu to na nic, když chce v září začít znovu tzo své , že jeho jiný spolužák v té samé situace do školy nechodí oficiálně vůbec nyní, že nasoupí až v září do školy. Takto, myslím, že by musel ukončit studium a normálně se přihlásit na pracák, na ty 3 měsíce do prázdnin? Nebo kdo by za něj platil sociální a zdravotní..jen jsem zvědavá..
Jen moje úvaha. Udělejte vše proto, aby syn chodil do školy do konce školního roku. Jak jednou skončí, školní docházku, ochutná volný svobodný život, kde nemusí dělat, ani chodit do školy, rodiče ho živí, je konec se školou. Nebude ničím vyučený, žádnou školu (mimo základní), práce je málo. Jsou to jen dva měsíce a v červnu se končí, už se neučí. V září už se mu do školy, nebude chtít vůbec. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.