Dobrý den, vyplnila sem elektronickou příhlášku na univerzitu ale nejspíše sem to zmařila. Na stránkách školy je napsano "Elektronickýformulář - přijímá studijní oddělení FAPPZ do všech oborů a forem studia (formulář najdete na adrese prijimacky.czu.cz/...). Tento formulář je třeba před elektronickým odeslánímvytisknout,podepsataspolu s originálemdokladu ozaplacenípoplatku zaregistraci přihlášky (550,-Kč) zaslat poštou na adresu studijníhooddělení fakulty. "Já sem právě tu příhlášku hned elektronicky odeslala, ještě než jsem to odepsala poštou...Myslíte že to vadí hodně když to takhle nechám a a pošlu to poštou až v utery nebo to mam radsi necham být a dát si příhlášku na jinej obor a už správným postupem?
Podle mě to nevadí, spíš bych se obával, jestli to stihne dorazit, podával jsem tuhle přihlášku taky, jen na jinou fakultu, a je to do konce března..
janamm*
myslite si ze od utery do patka to nedojde do prahy? Ja bych rekla ze ano..
ellin*
Hlavně, na některých školách je to tak, že mají termín např. do konce března, ale dojít to může do např. 2.dubna, protože tam platí datum odeslání, takže předpokládám, že máte nějaké papír z pošty, kdy jste to poslala, na něm by mělo být kdy jste dopis posílala a to by právě mělo být do konce března.
Nedělejte si starosti s postupem ani s termínem odeslání. Školy běžně přijímají i přihlášky, které jim jsou doručeny poštou po stanoveném termínu, rozhodující je datum podání zásilky na poště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.