Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, dostali jsme úkol složit smutnou básěň, jednu jsem napsala, ale nejsem si jistá, jaký je váš názor?
Zvláštní to žena nad městem bděla,
a v ruce vždy černý šátek měla.
Každou noc, když slunce jde spát,
ukáže svůj děsivý šat.
Na sukni hřbitov a bílé hroby
a její krk černý kříž zdobí.
Černý ten šátek mění se v hada,
který už zlé myšlenky spřádá.
Ten kdo kdy spatřil tuhle ženu,
oči navždy zatměly se mu.
Ten kdo slyšel její krásný zpěv,
umíráček v uších jest smrti zjev.
A ten kdo ucítil vůni květů noci,
cítí už jen pach hnilob, kde brouci
běhají kolem a dál už nic,
kdo se do ní zamiloval,
nebude tu víc.
Myslím,že kdyby sis nebyla jista,tak ses ní nepochlubíš,je tak morbidně "nechutná,"až mne z ní mrazí,brrrrrr...Samozřejmě
Podle mě není morbidní, pochmurná to ano, ale morbidní ne. A nechala bych ji tak jak je, fakt je hodně dobrá!
Ne
Zdravím. "Neumělko", špatné to není, ale dalo by se to určitě propracovat ještě lépe. Záleží také na tom, kolik je Vám let. Ale já bych se celkem přimlouvala za to, aby se hned v prvním řádku nahradila "zvláštní to žena" třeba jednodušším - tajemná žena. Druhý řádek - a v ruce vždy černý šátek měla by se mi lépe vyslovovalo - vždy černý šátek v ruce své měla...atd. Ale berte to, prosím, jen jako můj názor a pohled na věc. Záleží na Vás, jestli si s tím chcete ještě trochu pohrát, nebo již s tím jít do světa. Jinak přeji ještě hodně dalších tvůrčích nápadů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.