Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Generálka maturit

Od: janamm* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, zítra píšu generálku maturity z češtiny a ve st z matematiky. Chci se zeptat, kdyby se mi náhodou nepovedla ta generálka, tím myslím že bych jí napsala fakt špatně, muže se stát že by mě za to nepustili k maturitě? O češtinu mi nejde, ta je v pohodě ale matematika..té se strasně bojím:( Známky z hodin mám v pohodě, docházku taky ale toho didaktickéh testu se bojím..Zkousela sem si ho nanečisto a ziskala sem jen 4 body a mám jich mít abych odmaturovala 17...Vím že je to bída, ale dá se nad tím zapracovat...ted se bojím aby mě vubec pustily..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

b3art*
hodnocení

0x

Pokud jí děláš nanečisto, tak se nic neděje... ale pokud jedeš už tzv. "ostré testy", tak tam už to je špatné.

Takže pokude se ti nepovedou testy na nečisto, tak tě pustit musí k maturitě. Pokud neuděláš "ostré testy", tak tam opravuješ ten předmět co jsi neudělala. Takže to chce zamakat, aby jsi pak dala ty "ostré testy". :) Přeji hodně štěstí.

janamm*
hodnocení

však já makat budu, už počítám ted abych aspon nekde chytla nejakej ten bod..tak dekuju moc za uklidneni:)

b3art*

Za málo :) Hlavně pak nenervit. Vím jak jsem minulý rok kvůli tomu málem projel. Nejlepší je pokud je k dispozici, tak si zkusit projít několikrát ty testy co už byli a jsou zveřejněny na www.novamautirta.cz Jo jo ... che to denně trošku a ono to půjde :)

kulihrasek*
hodnocení

chci se jeste zeptat, nevíte prosím vás jak tohle vypocitam? je to z cermat testů..

petapeta*

Dosadit za x ½ by snad neměl být problém:

Generálka maturit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]