Nejste přihlášen/a.
JOBSUCHE
V budoucnu bych se ráda stala právničkou. Tato práce se mi líbí, protože není stereotypní a jsou za ní dobré peníze. Nevýhodou je obtížné, dlouhé studium. Také se mi líbí, že je to společenská práce. Vzor žádný nemám, ani v rodině nikdo není právníkem. Pro tuto práci jsou nutné tyto vlastnosti: aktivita, nápaditost, výdrž. Musíme počítat s dlouhou pracovní dobou. Pokud chci být právníkem, musím absolvovat ZŠ, SŠ, VŠ a mít doktorský titul. Pracovní místo můžeme hledat na úřadech, v novinách, ale v dnešní době je nejrozšířenější používání internetu. V práci je pro mě důležitý kolektiv, peníze a taky určitá možnost cestování. Plno lidí musí dělat práci, kterou jsi nevybrali. Důvodem je málo pracovních míst.
In der Zukunft möchte ich als Jurist zu arbeiten. Diese Arbeit gefällt mir, weil sie nicht stereotyp, und ich kann viel verdienen. Nachteil ist schwer zu untersuchen. Mir gefällt auch, dass sie der Sozialen Arbeit ist. Ich habe kein Vorbild, auch in der Familie ist kein Jurist. Für diesen Job sind notwendig, folgende Merkmale aufweisen: Aktivität, Ideenreichtum, Ausdauer. Wir müssen auch mit langen Arbeitszeiten zu rechnen. Wenn ich Anwalt werden will, muss ich absolvieren Grundschule, Sekundärschule,Universität zu gehen und haben einen Doktortitel. Ein Job kann in Büros zu finden, in Zeitungen, aber heute ist die am weitesten verbreitete Nutzung des Internets. In dieser Arbeit, ich denke, dass sind einige wichtige Dinge, und das Gemeinschaft, Geld, Reisen. Viele Menschen muss die Arbeit machen, welche Sie wollen nicht. Der Grund, es gibt nur wenige Arbeitsplätze.
Byla bych moc ráda za rady, v některých věcech si nejsem jistá
Je tam tam toho dost, ale nemám čas to opravovat. Ale je to vcelku srozumitelné.
Např. posl. věta:
Viele Menschen muss die Arbeit machen, welche Sie wollen nicht. Der Grund, es gibt nur wenige Arbeitsplätze.
Viele Menschen müssen ihre Arbeit machen, die sie nicht ausgewählt haben.
(Bez záruky, možná bych to formuloval jinak.)
Der Grund ist zu wenig Arbeitsplätzen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.