Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat obdivný dopis?

Od: merry* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

chtěla jsem se zaptat jak má vypadat obdivný dopis. Hledala jsem na internetu a nikde jsem nenašla. Máme ho napsat nějakému umělci a nebo sportovci. Co má takový dopis obsahovat? Jak začít?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj, pokusím se pomoci. Začala bych oslovením třeba - Vážený Mistře a v dalších řádcích bych se snažila složit hold jeho práci a osobnosti. Krátce bych popsala čeho si na něm cením, čím si získal moji přízeň, co na něm bezmezně obdivuji. Uvedla bych, že je třeba mým velkým vzorem a vyjádřila bych přání po setkání s ním, co by jeho fanoušek. Na závěr bych mu popřála hodně dalších úspěchů atd.

Snad to trošku jako vodítko pomůže.;)

figurek*
hodnocení

3x

hlavně toho velkého mistra, hodného obdivu oslovujte Mistře a ne pane mistr. *smich*

bruk600*
hodnocení

3x

Čím servilnější, tím bude lepší známka, ale na druhé straně se mi "otevírá kudla v kapse" při představě, že toto se učíte ve škole.

ahasver4*
hodnocení

1x

Některým věcem fakt nerozumím.Vy nevíte jak vyjádřit někomu obdiv?Nikdy se Vám nikdo nelíbil tak,že jste mu to chtěla dát najevo?Tak si to předříkejte a pak hoďte na papír.Nemusíte psát,že ho milujete.Jen to,co na té osobě obdivujete.Je to tak složité?Já myslím,že ne...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]