Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matematický klokan - kadet

Od: barik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všem,

v pátek jsme ve škole psali matematického klokana (já kategorii kadet) a chtěla bych vás poprosit, jestli byste mi někdo nenapsal řešení. Ve škole nám totiž vždy řeknou jen počet bodů a mě by zajímalo, co jsem měla špatně.

Děkuji moc ;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Chcete-li znat reseni, je nanejvys vhodne dodat zadani, kristalovou kouli zde asi nikdo nema.

barik
hodnocení

Počítala jsem s tím, že odpoví někdo, kdo to také psal ;) Protože je na řešení matematického klokana vymezena 1hodina a i za tu se špatně stíhá, tak se s tím ani neobtěžujte. Vážně mě nenapadlo, že by mohl odpovědět někdo, kdo to nepsal. Ale děkuji.

mirecek*
hodnocení

0x

Nazdar, výsledky se zveřejní nejdříve po 30. 4. Je to proto, že když někdo tento pátek nemohl psát (například, že byly jarní prázdniny, učitel byl nemocný nebo jiné důvody) a bude to psát později, tak aby neznal výsledky. Je pravda, že je to daleko, ale nedá se nic dělat. Hold musíš vydržet.;)

dominika*
hodnocení

0x

barik :Ahoj,mi to teprve psát budem...mohla bych se zeptat, jestli to bylo podle tebe těžké? ...Děkuji za odpověď...

tttre
21.03.12 15:58

ne

hodnocení

0x

kolikpak jsi měl bodů? taky jsme to psali taky jsem byl v kategorii kadet :)
já měl 90 bodů a s přehledem jsem předčil všechny deváťáky a osmáky (já jsem osmák) a ten co byl na druhém místě hned za mnou měl 72 bodů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]