Dobrý den, včera jsem zde psal žádost, zda by mi někdo mohl vyfotit či oskenovat matematického klokana z 16.3.2012 kategorie student. Někdo mi odepsal, že mi zadání pošle, jenže jěště bohužel tak neučinil. Jelikož mi na tom poměrně záleží, rád bych se tedy znovu zeptal zda někdo nemáte u sebe zadání matematického klokana z pátka 16.3.2012 kategorie student. Pokud to někdo má, byl bych rád kdybyste mi to mohli poslat na mail jaryncharvat@seznam.cz. Děkuji
Zkuste se podívat na matematickyklokan.net/... Zadání jsem tam sice nenašel, ale jsou tam kontakty, speciálně je tam kontakt na garanta kategorie student.student@matematickyklokan.net . Zkuste se obrátit na něj, třeba vám pomůže.doplněno 18.03.12 13:32: Ten odkaz se mi sem sice v podstatě povedlo dát, ale zamaskovaně, tak ještě jednou: student@matematickyklokan.net.doplněno 18.03.12 13:33: A URL webu: matematickyklokan.net/... 18.03.12 13:36: ten odkaz na web pořád správně nefunguje. Zkusím ještě jednou, když to nevyjde. budete ho muset zkopírovat ručně. matematickyklokan.net/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.