Nejste přihlášen/a.
Ahoj, neporadil by mi někdo nějaké stránky, kde bych si mohla vytvořit dotazník k diplomové práci, kde bych viděla všechny odpovědi každého respondenta?
Píši DP na téma diabetes, už jsem si vytvořila dotazník na vplnto.cz, ale je mi to k ničemu, protože jsou všechny odpovědi sečtené dohromady a já potřebuji vidět např. žena, diabetik 2. typu, užívá tablety atd.
Ještě mám jeden dotaz, mám v plánu zajít do nějaké diabetologické ordinace a poprosit zdali bych v čekárně nemohla nechat schránku na dotazníky. Kdy myslíte, že je nejvhodnější doba tam jít? Hned ráno, nebo dopoledne?
Nejste registrovaná, nemohu použít vnitřní poštu. Mohl bych Vám dát mail na člověka, který se podobnou problematikou. Pokud tedy chcete, tak registrace a vnitřní pošta, nebo přímo na poradte_hop@volny.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.