Nejste přihlášen/a.
Ahoj, neporadil by mi někdo nějaké stránky, kde bych si mohla vytvořit dotazník k diplomové práci, kde bych viděla všechny odpovědi každého respondenta?
Píši DP na téma diabetes, už jsem si vytvořila dotazník na vplnto.cz, ale je mi to k ničemu, protože jsou všechny odpovědi sečtené dohromady a já potřebuji vidět např. žena, diabetik 2. typu, užívá tablety atd.
Ještě mám jeden dotaz, mám v plánu zajít do nějaké diabetologické ordinace a poprosit zdali bych v čekárně nemohla nechat schránku na dotazníky. Kdy myslíte, že je nejvhodnější doba tam jít? Hned ráno, nebo dopoledne?![]()
Nejste registrovaná, nemohu použít vnitřní poštu. Mohl bych Vám dát mail na člověka, který se podobnou problematikou. Pokud tedy chcete, tak registrace a vnitřní pošta, nebo přímo na poradte_hop@volny.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.