Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem dálkový student. V prvním semestru jsem nedosáhl určitý počet kreditů a ještě mi nepřišlo nic o ukončení studia, jsem nadále studentem? Dokdy?
Studuji na VŠB.
Děkuji.
Maji lhutu asi 30 dni na pisemnosti.Do kdy tezko rici.Muj syn nyni pouze prerusil studium a myslel ze mu to budou pocitat od brezna,ze uz jako nebude student.porad se nevedelo a potreboval to na urad dolozit,tak jsem zavolala na studijni a urychlli proces.Nebojte se je navstivit osobne a zeptat se do kdy vam to budou pocitat a ze si klidne na pisemne vzdeleni pak 30 dni pockate.dozvedela jsem se ,ze kdyz byl studentem do 22 unora,tak by mel byt pojisten do konce tohoto mesice od skoly.Ale pak uz 1.brezna ev UP,nebo zaplatit.Chapu vas dotaz,clovek to potrebuje hned a oni maji cas.Kdy zacina novy semestr?V breznu asi ne?Klidne si dojdete i na UP a zahlaste se tam,ze ale dodate potvrzeni,az prijde.Mne i rikali na studijnim,ze se muzou z UP,na ne obratit mailem a oni prozatimne potvrdi skutecnosti.no ale nastesti to poslali hned druhy den,pochopili nasi situaci.
Většina škol nehraje na semestry ale celý rok. Za první semestr nemusíte nasbírat povinně žádný kredit, ale na konci druhého semestru buď jen za letní nebo součtem musíte mít splněno alespoň 40 kreditů na pokročení do dalšího ročníku nebo jeho opakování. Tedy existuje možnost teď v letním semestru nechat na studijním dopsat předměty o kreditové hodnotě tak, aby jste vyšel na 40kreditů za letní semestr, tím Vám umožní postoupit. Pokud nesplníte, tak Vás vyrozumí viz výše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.