Nejste přihlášen/a.
Dobrý den momentálně naštěvuji střední prumyslovou školu obor strojírenství a mám tam docela problémy s matematikou a těmi technickymi předměty jako je mechanika podle mě ale mě matika jde na základce jsem jí měl vždy mezi 2-3 a ted´ se pohybuji mezi 4-5 tak si říkam jestli to není učitelkou protože je na mě určitě zasedlá pořád mi říká že jsem dutej že nic neumím a nic proto nedělám ale ukoly dělám vždy a ještě jsemi nestalo že bych nějaky zapoměl a taky každy den jí nosit 5 spočítanejch příkladu dnes se mi ale stalo to že jsem zapoměl ukol protože byly prazdniny a já to uplně vypustil z hlavy a tak mi řekla že mám za 5 z toho ukolu dneska mi ukázala domaci ukol kterej jsem jí odevzdaval minuly tyden před prazdninama bylo tam že má spočítat 24 příkladu vše jsem spočítal a bohužel jich bylo správně jen 11 a první co mi na to řekla že ten kdo jich má špatně 11 a méně má za 5 v tu chvíli jsem měl zlost že je to nespravedlivy a začal jsem přemýšlet o přestupu a tak se vás chci zeptat jestli třeba ekonomka je jednoduší než ta prumka strojní ,ještě jsem přemyšlel že bych mohl přestoupit o třídu vedle na ty prumce a to na IT ty tu učitelku nemají počítačum docela rozumím ale ještě byc vás chtěl poprosit o radu jestli není nějaká střední škola s maturitou kde je málo ty matiky a jestli bych mohl ted´ ještě psat nějake srovnavačky abych mohl přestoupit a nemusel jít od prváku.
Předem díky za odpověd´.
Ahoj, s nastavenou stupnicí bohužel nic nesvedete. U maturity je třeba 50% aspoň na tu čtyřku. Já taky dělám úkoly a počítám si i příklady z knížky, které jsme vynechali, a stejně mám dvojky. Bohužel, aktivita nestačí, pokud nepřináší své výsledky. Máte ty příklady dobře? Jestli ne, pak vám kdokolimůže říct, že si tu kuli prsotě zasloužíte. Dokud vám nebude schválně zadávat těžší příklady než ostatním, žádné zasednutí nedokážete.
Na otázky ohledně srovnávaček by vám odpověděl ředitel školy, na kterou byste přestupoval. Toto je totiž individuální záležitost.
Hodně štěstí přeji.
P.S. "ten kdo jich má špatně 11 a méně má za pět" - nemyslíte 11 a více špatně?
je to tak že jsem měl 11 b z 24 a ten kdo měl 11b a méně měl za 5 a to mi přišlo strašně nespravedlivé mylím si že to měla by 4 alespon´.
doplněno 12.03.12 20:03:a ještě by mě zajímalo jestli je ta matematika na ekomce podobná jako na strojní prumce nebo jestli je na těžší či lehčí urovni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.