Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala těch, co již psali diplomovou práci kolik Vás to přibližně stálo?
Budu mít DP cca 80 stránek, tak abych věděla kolik si mám připravit.
Děkuji Jana
Dobrý den. Mrkněte na tyto stranky, najdete tam i ceny. Než třeba někdo odpoví ze své vlastní zkušenosti. :
www.cdsm.cz/kniha/...-prace/vazba-diplomovych-praci.php
Sice jsem vázala DP v roce 2007, to už je nějaký pátek, ale nechávala jsem si udělat 4 ks a platila něco přes 600. Když jsem zadala v Google vazba DP, vylezlo mi "vázání DP již od 149" (v Praze), takže to by i dnes docela odpovídalo. Počet stran na to myslím nemá vliv, já měla dohromady plus minus 85-90. Počítejte minimálně 3 výtisky - vedoucí, oponent a jednu si určitě budete chtít nechat. Pak se ale platí za každý řádek, který chcete mít uvedený na přebalu, jiná cena je za písmo zlaté, jiná za stříbrné, záleží také, jak moc budete spěchat... Sjeďte Google, to bude nejlepší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.