Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít nový kánon titulů

Od: plomba odpovědí: 2 změna:

Čau, v prváku nám třídní rozdala na literaturu Kánon titulů z české a světové literatury k maturitě. Ovšem teď se výběr knih zjednodušil a neřekla nám, kde máme najít ten nový kánon. Zkoušel jsem ministerstvo školství, ale tam jsem se hned ztratil, takže nemám opět nic. Kde bych to teda mohl najít?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ehm...o co ti vlastně jde?

O tohle?
muninkysvet.blog.cz/...
seminarky.cz/...

Ty si myslíš že tě někdo povede za ručičku a řekne ti tohle si kluci a děvčata zapiště, to bude u maturity? Prostě si sepiš postupně vše co budete muset číst a nebo si na googlu najdi něco podobného jako jsem ti dal odkazy

dotaz*
hodnocení

0x

Ahoj!

Je to na www.cermat.cz . Máš pravdu, pořád se to mění... Přeji ti, abys byla úspěšná a sobě abys mě ohodnotila kladně za dobrou odpověď:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]