Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrola překladu z ČJ do AJ

Od: kokosovyorisek* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, zdravím všechny angličtináře! *klik* Ve škole jsme dostali zadanou slohovou práci, nejprve jsem si ji napsala v češtině, poté jsem se ji pokoušela přeložit. Zabralo mi to poměrně slušnou dobu, snažila jsem se nepoužívat příliš Google překladač, kterému nevěřím a mám k němu odpor. Nyní bych tedy potřebovala, aby mi někdo zkušenější, kdo již angličtinu dobře ovládá, pomohl s kontrolou textu. Hlavně netuším, kde umístit čárky.

Nejprve jsem chtěla umístit text zde, ale rozmyslela jsem si to, jelikož nechi, aby si jej díky Google vyhledávači mohl kdokoliv přečíst. Třeba i naše učitelka AJ. ;) Kdyby byl tedy někdo natolik ochotný a poskytl svůj e-mail, na který bych mohla práci poslat... Vím, že je to poměrně troufalé, jelikož zřejmě není příjemné vystavit takto svůj e-amil všem na pospas, ale nenapadá mě jiné řešení.

No, alespoň jsem to zkusila, uvidíme jestli někdo z Vás bude tak ochotný. Předem děkuji Všem, kteří se nad mou zprávou zdrželi alespoň nějakých 10 sekund.

Váš Kokosový oříšek *jasne*

PS: E-mail nanejvýš mohu poslat až zítra

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

0x

Netroufnu si posuzovat překlad. Tak dobře anglicky neumím. Ale pokud se chcete vyhnout zveřejnění mailu, tak ten soubor nahrajte na server ulozto.cz a zaheslujte ho, no a nebo použijte k výměně adres vnitřní poštu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]