Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na maturitní nástavbové studium?

Od: petula* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
mám dotaz ohledně nástavbového maturitního studia. Můj strejda má výuční list z učebního oboru: mechanik opravář se zaměřením pro zemědělské a lesnické stroje a zařízení (Dobříš, 1988). Chtěla bych se zeptat, na jaký nástavbový obor s tímto vyučením může jít? Popřípadě, kde bych to našla?
Mnohokrát děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

sou -Lazne Belohrad,Sou Hubalov, vysoke nad Jizerou.z ktereho kraje jste?V dobrisi jsem koukala,ze stale je tento obor.Normalne zadejte do vyhledavace-opravar zemedelskych stroju-dobris,ono vam tam podobne obory vyjedou.Nebo pak pod skolstvim.taky uvazuji do budoucna tento obor pro syna,ale az za 5 let,kdo vi co bude.Tyto obory nejsou spatne,udela si i ridicakmsvarecske zkousky a jine.

petula*
hodnocení

okres praha nebo střední čechy. hledám dálkové studium, tak by dojíždění nevadilo. obory maturitních nástaveb nejsou stejné jako výuční obory. proto bych potřebovala vědět na jaké konkrétní nástavby se dá s tímto vyučením hlásit..nebo příbuznost oboru ve výběru nástavby nehraje roli?

artik*

může jít tam,kam ho vezmou . Stačí si vybrat

Tak v Praze najdete take tento obor,mohli by poradit i na UP,ale radeji zadejte obor do vyhledavace+ misto a pak uz nahlidnete do skoly .zda maji nastavbu.Jak to je s nastavbou v jinem oboru ,nevim.syn mel sou rybarske a pak delal nastavbu-podnikatelska skola,ale je fakt,ze stejna skola.aSi by to melo byt spolecne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]