Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Básnička na recitační soutěž

Od: karoll* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,hledám nějakou básničku na recitační soutěž. Je mi 13 tak potřebuji nějakou pro svůj věk.;) ...Poradíte mi?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pjeta
hodnocení

Ahoj...třeba tuhle cesky-jazyk.cz/...... není dlouhá a lehko se jí naučíš... :D ...a pro tvůj věk je skvělá ;)

hodnocení

0x

Dobrý den. Pár rad na toto téma zde již proběhlo. Např.

Josef Václav Sládek - Lesní studánka

K.J. Erben _ Vodník, Zlatý kolovrat, Svatební košile

Jiří Wolker - Poštovní schránka, Balada o očích top:)ičových

Mohlo by to pomoci v inspiraci. Určitě se texty dají na netu dohledat. Přeji Ti šťastnou volbu.;)

ellin*
hodnocení

0x

Já bych určitě zvolila Malého prince od Exuperyho, z vlastní zkušenosti vím, že ten hodně boduje. Nebo Erbena- Kytice.

tlapka*
hodnocení

0x

Takovýchto diskuzí už se tady vedlo mnoho, ťukni to vpravo nahoře do vyhledávání a čti si. Pokud tě vážně zajímají rady, když si na otázky odpovídáš sama? *smich* ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]