Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Robert Fulghum

Od: harry potter* odpovědí: 4 změna:
Nevíte někdo, která je zatím poslední vydaná (a v tuzemsku k dostání) kniha od spisovatele Roberta Fulghuma?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

max*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

A znaš Třetí přání? Nebo je už pro tebe"stara"? *frajer*

Na tento román života od autora Mateřské školky, Postele, Ach jo, atd… se čekalo několik let. Byl v plánu. Dlouho. Ještě se však „žil“. V Třetím přání jsou obsaženy zatím jenom jeho první dva díly, přičemž ten druhý končí oznámením: „Pokračování příště“. Plánuje se pět dílů, aby toho, když už, v životě románů podle Fulghuma nebylo málo, třetí je už skoro na papíře, a zbývající dva se teprve musí odžít. Jak typické pro Roberta Fulghuma, umělce života, který vždycky o umění žití psal. Vyprávění doplňují ilustrace s popisky, písničky s notami a rozverné veršovánky.

harry potter*
Neznám... :) Ale brzy asi už budu znát! Díky za info
hafí*
Jedna moje kamarádka to čte a prej je to úžasný, tak se mi to chystá pučit :)
harry potter*
Robert Fulghum - to je JISTOTA *stop* Alespoň doposud pro mne byl vždy zárukou Skvělého čtení O ŽIVOTĚ :) Jen jsem pak už nesledoval další novinky a nevím tedy, co všechno ještě vyšlo... Měl bych si v tom udělat pořádek, tak mě napadlo"Poradte.cz". Díky za info

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]