Nejste přihlášen/a.
zdravím, kdyby tu byl někdo tak hodný a pro kontorlu mi řekl, co souhlasí.
Jsou dány množiny reálných čísel:
A = { xÎR: x > -2 }B = { xÎR: | x | < 2 }C = { xÎR: | x - 1 | £ 3 }D = { xÎR: -2 < x < 2 }E = { xÎR: -2 £ x £ 4 }.Z následujících vztahů vyberte ty, které jsou pravdivé.a) B = Cb) B = Dc) E = Cd) B Ì Ae) C Ì Af) B Ì Cg) A _ D = á 2, µ )h) A _ D = ( 2, µ )i) E _ D = á 2, 4Jsou dány množiny reálných čísel:A = { xÎR: x > -2 }B = { xÎR: | x | < 2 }C = { xÎR: | x - 1 | £ 3 }D = { xÎR: -2 < x < 2 }E = { xÎR: -2 £ x £ 4 }.Z následujících vztahů vyberte ty, které jsou pravdivé.a) B = Cb) B = Dc) E = Cd) B Ì Ae) C Ì Af) B Ì Cg) A _ D = á 2, µ )h) A _ D = ( 2, µ )i) E _ D = á 2, 4 >j) E _ D = ( 2, 4 >
děkuji moc, stačí napsat míspenka
doplněno 02.03.12 12:44:Moje výsledky jsou že: b,c,e jinak posílám znovu zadání
Nyní, když je to zadání zřetelné, tak vidím, že za e) není správně. Jinak co je správně to uvedl @kartaginec
Těžko říci; máte tam spoustu vlastních, zřejmně náhradních symbolů, které mi nic neříkají. Tak odhadem se mi zdá, že byste mohl mít pravdu, ale jistě to budu moci říci, až vysvetlíte ty symboly. A taky jsem se podrobně nedíval, zda nejsou pravdivé ještě jiné, než uvádíte, i když, zase odhadem, se mi zdá, že ne.
Tohle je jiný kafe. Podle obrázku to bude tak, že správně je b,c,d,f, g, i. Píšu to zpaměti a narychlo a teď odjíždím, ještě na to mrknu a kdybych se mýlil, tak se večer ozvu. (Ale on by to jistě opravil petapeta, tedy pokud bude online dříve než já.)
doplněno 02.03.12 19:05:Takže spěch se podepsal: bod i neplatí (do toho rozdílu patří ještě bod -2).
To ostatní odpovídá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.