Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám akutní dotaz,
v prosinci jsem si zaplatila licenci na ISIC kartu na rok 2012. Bohužel jsem v únoru ukončila studium na VŠ. Chtěla bych se zeptat zda-li někdo nemáte zkušenost v této situaci. Zůstane mi ISIC karta, nebo jí musím odevzdat ve škole. A je nějaká možnost vrácení peněz za zaplacenou licenci, kterou jsem mohla využívat ani ne 2 měsíce.
Moc děkuji za odpověď.
Dobrý den, myslím, že vrácení peněz za zapklacenou licenci není možné, já bych jí normálně používala až do skončení doby platnosti..
doplněno 29.02.12 14:46:zaplacenou
Souhlas Karta je platná zaplacený rok, peníze se nevrací.
Tazatelka - proč ji chcete vracet? Teď vím, že to bude hnusné, ale ISIC je platný ještě nějakou dobu a můžete čerpat dané výhody a slevy. A ISIC se nevrací.
Už je ten problém vyřešen, ze školy mi to totiž přišla výzva k vrácení studenského průkazu, což je u nás na škole ISIC. Ale, když jsem se informovala u studijní referentky, tak mi bylo řečeno, že ten jejich systém sice vegeneroval ten dopis, ale karta se vracet nemusí. Prostě bordel na našich školách Jinak děkuji za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.