Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ISIC karta - doba platnosti

Od: denisa90* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám akutní dotaz,

v prosinci jsem si zaplatila licenci na ISIC kartu na rok 2012. Bohužel jsem v únoru ukončila studium na VŠ. Chtěla bych se zeptat zda-li někdo nemáte zkušenost v této situaci. Zůstane mi ISIC karta, nebo jí musím odevzdat ve škole. A je nějaká možnost vrácení peněz za zaplacenou licenci, kterou jsem mohla využívat ani ne 2 měsíce.

Moc děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jamamba*
hodnocení

1x

Dobrý den, myslím, že vrácení peněz za zapklacenou licenci není možné, já bych jí normálně používala až do skončení doby platnosti..

doplněno 29.02.12 14:46:

zaplacenou:)

martinaa*

Souhlas:) Karta je platná zaplacený rok, peníze se nevrací.

Tazatelka - proč ji chcete vracet? Teď vím, že to bude hnusné, ale ISIC je platný ještě nějakou dobu a můžete čerpat dané výhody a slevy. A ISIC se nevrací.

denisa90*
hodnocení

Už je ten problém vyřešen, ze školy mi to totiž přišla výzva k vrácení studenského průkazu, což je u nás na škole ISIC. Ale, když jsem se informovala u studijní referentky, tak mi bylo řečeno, že ten jejich systém sice vegeneroval ten dopis, ale karta se vracet nemusí. Prostě bordel na našich školách *jasne* Jinak děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]