Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám jít na gymnázium?

Od: mertigana* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěla bych znát váš názor na gymnázium.Nevim na jakou jít střední školu z výberu středních škol mi žádná nepasuje že by mě bavila průměr mám do 1,35 takže bych nemusela dělat přijímací zkoušky.I učitelé mi doporučili gymnázium,protože jsem studijní typ.Tak se chci zeptat Vás.Budu mít potom dobrou šanci dostat se na vysokou školu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

3x

gymnazium je asi nejlepsi volba, pokud opravdu planujes jit na vysokou... Taky zalezi na jakou vysokou, ale to clovek na zakladni jeste zdaleka nevi co vlastne mu sedne za predmety. Gymp vytvori obzor, zjistite v cem vynikas, utvrdis se ve svym smeru kam pudes dal.. Urcite gympl tedy doporucuju. Ja ne nem byl a urcite nelituju..

mertigana*
hodnocení

No právě připadá mi v 15 strašně brzo rozhodovat o tom co budeme dělat v budoucnosti polovina z nás nemá rozum a neví co chce...a ty jsi ted na vysoké?na které?a můžu se zeptata,kde jsi byl na gymnáziu?

hodnocení

1x

Určitě ano, pokud nepolevíte a vaše výsledky budou i nadále stejně kvalitní.

jarmik*
hodnocení

0x

Určitě gympl. Už třeba proto, že z gymplu půjde na vejšku nejvíc spolužáků, a tak budeš mít motivaci nazaostávat. A taky na gymplu máš nejširší záběr předmětů, jak přírodní vědy, tak i humanitní obory, a neuzavřeš si cestu prakticky na žádnou vejšku, pro kterou se pak z pár let rozhodneš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]