Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostanu se na školu s průměrem 1,3?

Od: anonymka123* odpovědí: 6 změna:

Dala jsem si příhlášku na obchodku hlasí se tam asi 200 a berou 60. Jenže počítá se i první pololetí z osmičky a tak průměr mi to zkazilo o jednu setinku a mám 1,3. Bojím se, že nemám šanci se tam dostat. Navíc kdyby SICA napsala blbě asi tak na 35-38 pertencilů (nevím jestli se tomu tak říka :D).. tak nemám žádnou šanci! nevím jestli jsem si smým průměr nedala velký cíl a jestli jsem si neměla raději dát gympl kde se hlasí 100 berou 60 a průměr bych tam měla lepší 1,2.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

2x

Hrůza, co, je to tu už šest minut a nikdo neradí. :-D

A nejhorší je, že ani nikdo neporadí. To se prostě předem neví - kolik bude přihlášených, kolik z těch, které vezmou, opravdu nastoupí... jak to tam chodí a co jim stačí, to tu nikdo nemůže vědět... dej si přihlášku na obě a máš to. Výsledky máš skvělé, to by bylo, aby tě nevzali :)

anonymka123*
hodnocení

Berou s max. průměrem 1,6 a scia 31.. Spíše jestli se tam někdo dostal takový snad někdo odpoví :D ale dík ;)

sargo*

Vždyť ani nepíšeš, z kterého konce republiky jsi :) Natož jaká je to škola. Ale i kdyby dostal - nedostal... každý se bude vymlouvat, že je to rok od roku jiné :-D Ale naděje máš zjevně veliké. :)

anonymka123*
hodnocení

píši.. obchodka! :D a jsem ze zlínského kraje na tom záleží? =o

tlapka*

Jistěže na tom záleží, když chceš zprávu od někoho, kdo se tam třeba dostal. :D Jinak Sargo už řekla vše: šanci máš, ale jak to dopadne, to je ve hvězdách. Nikdo ti nezaručí, jestli nejsi z geniálního ročníku, kde mají všichni samé jedničky, takžr by ti tvůj průměr nestačil, nebo jestli jsi z těch nejlepších, kteří teď na SŠ přestupují. Kdybych já teď věděla, jestli mě vezmou na tu školu, kam chci, ušetřím 1800 za tři rezervní přihlášky. :D Prostě šanci určitě máš, ale neusni na vavřínech. ;) A napsat NSZ nad 40% by neměl být problém.

anonymka123*
hodnocení

nikdo neradí achjo :( :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]