Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sběr obětí

Od: barakuda odpovědí: 17 změna:

Spousta z vás mi tady radilo ohledně dotazníku k mé BP. Když už jsem si tak nějak ujasnila co a jak (díky vám, a za to velké díky), bych potřebovala ještě jednu pomoct. A to obětovat pár minutek (slibuji, že ne víc jak 3 ;) ) a dotazník vyplnit. Prozatím mám 210 vyplnění, ráda bych aspoň 300. Díky moc. Pokud by někdo chtěl dodatečně vědět, co jsem zjistila, nechte mi tu email a já vám výsledky pošlu ;) DÍKY

login.oursurvey.biz/...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Máte 211...:)

můj už je tam taky :)

jamamba*
hodnocení

0x

Přidávám se, 213

hodnocení

0x

Máte to tam.

blesk16
27.02.12 22:49

215 :)

pavkazji*
27.02.12 23:25
hodnocení

0x

CCXVI *palec*

hodnocení

0x

Též jsem odpovídala. Doufám, že nám sem potom pošlete výsledné grafy. Zajímalo by mě to ;)

hop®
hodnocení

0x

I já jsem vyplnil. občas jsou některé dotazy a možné volby jaksi nešťastné. Předpokládám, že odkaz na výsledky zde zveřejníte, díky"

hodnocení

0x

taky jsem vyplnil a zajímaly by mě taky výsledky

radek32*
hodnocení

0x

Taky jsem to vyplnil, kdy budou výsledky?

lidus*

Také jsem se přidala.

doplněno 28.02.12 11:51:

I manžel vám to vyplnil a říká, že jediná co zná byla v Británii Dolly S-Prchalová.

ertl
hodnocení

0x

též jsem vyplnil. Zajímalo by mě kolik těch novinářů zahynulo. Dal jsem tip, že jeden. Kolik jste tipovali vy a kolik jich opravdu bylo pokud to někdo víte..

mil®
28.02.12 12:54
hodnocení

0x

Hotovo.

radek32*
hodnocení

0x

Dal jsem odhad 5 a kolik jich zemřelo ve skutečnoti nevím.

barakuda
hodnocení

Výsledky určitě uveřejním a všem moc děkuji, že jste výzkumu věnovali čas. Už mi chybí jen necelých 30 respondentů.

Jinak v loňském roce zahynulo 66 válečných zpravodajů a 2 spolupracovníci médií. Dlouhodobě nejnebezpečnější zemí je Irák, který si vyžádal doposud 71 mrtvých novinářů. Ještě nemám konečné výsledky, ale jednoznačně zajímavé je, že více jak 70% dotázaných odpovídá, že zpravodajství z válečných konfliktů sleduje, přesto 76% lidí netuší, kdo je Petra Procházková a 82% dotázaných neví vůbec nic o smrti válečné zpravodajky, které se udála minulý týden v Sýrii.

cocinkamichalka*

Měla jsem tu čest se s paní Petrou Procházkovou před několika lety setkat, je to velmi moudrá a statečná žena. Má za manžela Afghánce... Po jejím vyprávění zjistíte, že není vše tak, jak se zdá, nebo jak to média prezentují. :)

barakuda
hodnocení

Tak už se mi asi nepodaří nalákat žádné ochotné "odpovídající", takže dnes po půlnoci či zítra ráno budou výsledky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]