Nejste přihlášen/a.
Spousta z vás mi tady radilo ohledně dotazníku k mé BP. Když už jsem si tak nějak ujasnila co a jak (díky vám, a za to velké díky), bych potřebovala ještě jednu pomoct. A to obětovat pár minutek (slibuji, že ne víc jak 3 ) a dotazník vyplnit. Prozatím mám 210 vyplnění, ráda bych aspoň 300. Díky moc. Pokud by někdo chtěl dodatečně vědět, co jsem zjistila, nechte mi tu email a já vám výsledky pošlu
DÍKY
I já jsem vyplnil. občas jsou některé dotazy a možné volby jaksi nešťastné. Předpokládám, že odkaz na výsledky zde zveřejníte, díky"
Výsledky určitě uveřejním a všem moc děkuji, že jste výzkumu věnovali čas. Už mi chybí jen necelých 30 respondentů.
Jinak v loňském roce zahynulo 66 válečných zpravodajů a 2 spolupracovníci médií. Dlouhodobě nejnebezpečnější zemí je Irák, který si vyžádal doposud 71 mrtvých novinářů. Ještě nemám konečné výsledky, ale jednoznačně zajímavé je, že více jak 70% dotázaných odpovídá, že zpravodajství z válečných konfliktů sleduje, přesto 76% lidí netuší, kdo je Petra Procházková a 82% dotázaných neví vůbec nic o smrti válečné zpravodajky, které se udála minulý týden v Sýrii.
Měla jsem tu čest se s paní Petrou Procházkovou před několika lety setkat, je to velmi moudrá a statečná žena. Má za manžela Afghánce... Po jejím vyprávění zjistíte, že není vše tak, jak se zdá, nebo jak to média prezentují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.