Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sloučit přihlášky?

Od: ellin* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, má někdo zkušenost s tím jestli to lze a respektive jak to provést? Jak sloučit např. tři přihlášky z MUNI v jednu (jedno platné číslo variabilního symbolu, kam bych mohla poslat peníze na zaplacení). Díky za každou odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Zkuste se zeptat přímo jich, jestli to umožňují. Možná bych to analogicky srovnal s nákupem na Aukru, pokud koupím více předmětů od jednoho prodejce, on určí variabilní symbol (tedy většinou číslo jedné z mých vyhraných aukcí), na který zašlu celkovou částku...

dzordz*
hodnocení

0x

K čemu by to bylo dobré?

ellin*
hodnocení

Tak nakonec jsem na to přišla sama (ale trvalo to) :D. Šla jsem do internetového obchodního centra a stal se nějaký zázrak a já to tam v rohu viděla! :D Každopádně díky! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]