Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je na mě učitelka zasedlá?

Od: mistifits odpovědí: 3 změna:

Dobrý den... nevím proč ale zdá se mi že moje p.uč na ČJ je na mě trošku zasedlá... chová se ke mě protivně, když se hlásím nevyvolá mě a zrovna dneska neudělala výjmku... vyvolala mě na látku týden starou, chyběl jsem celý minulý týden takže jsem musel hodně dopisovat, ale neviním jí z toho, je to moje chyba že jsem se při dopisování zároveň neučil... no takže já jsem jí musel říct že bohužel neumím... a dala mi pětku... tohle udělala i jedna spolužačka asi před třemi měsícemi... napsala jí tam nepřipravená, a druhý týden jí vyzkoušela znova... tohle se mi zdá trošku hnusný od ní.
Jaký názor by jste na to měly Vy? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Můj názor je ten, že by bylo dobré se zamyslet nad tím, jak se v jejích hodinách chováte. Vyrušujete nebo jste aktivní? Má důvod být na vás zasedlá? Jaké máte známky? Říkáte, že vás vyvolala na týden starou látku. Jen vás nebo i někoho jiného? Neřekla dopředu, že bude zkoušet? Ale z vlastní zkušenosti vím, že učitelka vážně může být na někoho zasedlá, ale to težko ovlivníte.

ellin*
hodnocení

2x

Z toho co říkáš ty- tak bych řekla, že i asi ano! Ale znám jen tvůj názor, takže to nemůžu úplně objektivně posoudit. Ale i já z vlastní zkušenosti vím, že když si učitel na někoho zasedne, že s tím jde jen těžko něco dělat, můžeš se potom snažit a nadbíhat jí, ale obvykle ani to nepomůže. Zkus se třeba naučit na příští hodinu a sám se nechat vyvolat, že bys rád si známku opravil, dělej domácí úkoly, nebuď v hodině aktivní, hlas se jako doposud... Snad to trošku pomůže! Hodně štěstí!

sargo*
hodnocení

2x

Vzpomínám si, jak jsem si coby žák a student říkala, že na nějaké zasednutí nevěřím, že učitelé mají hafo žáků a nemůže jim to stát za to... no, jistý pan učitel mě pak rychle vyvedl z omylu *smich* Ale nemusí to být nutně zasednutí, člověk je na sebe citlivější, nedáte do kontextu úplně všechny žáky. Třeba je náladovější, třeba jste měl smůlu... a jestli opravdu zasedla, stejně to člověk musí jen přežít. Zkuste pro ni udělat něco hezkého - ale nemyslím žádné podlézání či švestičky ;) - prostě dle hesla "ty do mě kamenem, já do tebe chlebem", udolat jí slušností. Co už zbývá :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]