Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Individualní studium

Od: denisss odpovědí: 1 změna:

Najde se tady někdo, kdo dělal střední školu indidualnim studiem? Chtěla bych se informovat o zkušenostech jak vše probíhalo. Z důvodu péče o dítě jsem přerušila ve 2. ročníku a po 2 letech jsem se vrátila. Chodila jsem každý pátek někdy i dvakrát týdně,bohužel vlivem změny práce mého přítele už toto nebude možné a tak bych tam třeba nemohla jít třeba měsíc vkuse, ale pak tam třeba být zase týden vkuse. Příjde mi, že má tato škola trochu zvláštní nároky, jelikož všichni známi,kadyteré mám dělají zkoušky o čtvrtletí,kdežto já musím opravdu každý týden a když nepříjdu tak už je zle. Mám teď prodlouženou klasifikaci do 1. března na základě mé žádosti, bohužel jsem však nemohla počítat s propuštěním a změny práce. Tak teď nevím jestli mohu zažádat ještě jednou o prodloužení klasifikace za pololetí nebo už mám smůlu a budu muset znova přerušit.

Doufám, že tady má alespoň někdo nějakou zkušenost s dalkáčem a ví tak jak to kde funguje protože mě se tento přístup u dálkového studia opravdu nezdá.

Děkuji předem za každou radu :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

b
hodnocení

0x

Nejprve musíte ujasnit. jestli jde o denní studium s individuálním vzdělávacím rozvrhem nebo o dálkové studium. To jsou odlišné formy studia.

B.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]