Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam šanci na tuhle školu

Od: kakushi* odpovědí: 6 změna:

Dobry den sem v pulce 8 trídy a mnel sem prumer 1.61 ale tetkom sem se hoden zelpsil tak příšte to bude tak 1.40 a chtel bych jit na tuto školu : atlasskolstvi.cz/...

na obroc chemik operator myslite ze mam na tuto školu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

průměr nám řekne velký prd. záleží jak si vedeš v oněch předmětech, kterých se ta škola týká a jestli tě to baví...

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Všechno jde, když se chce!

hodnocení

0x

A jakou známku máš z češtiny? Ptám se, protože píšeš jak čuně...

myse*
hodnocení

0x

no, na stránkách píšou, že doporčený průměr do 2,2, ale byl tam loni velký převis - hlásilo se 4x více žáků než brali, takže každá známka hraje velkou roli. navíc jsou tam přijímačky z češtiny a matiky a ty nesmíš zvorat! a jakou známku máš z chemie? to bude hrát taky velkou roli...

ale myslím, že velkou šanci máš!

Já bych poradila dát přihlášku na tento obor + ještě na jiný na stejné škole - a v případě, že mne na tento nevezmou a vezmou na ten druhý, pokusit se přejít ještě v září, stává se, že někdo nenastoupí a bývají volná místa.

kakushi*
hodnocení

Zemak=3,Dejak=2,Matika=2,Angličtina=2,Vytvarka=1,Hedubka=1,Chemie=2,Přirodak=1,Čeština=3,Fyzika=3,Občanka=1,

Telak=1,Informatika=1 ,Dejepisny seminař´=1 , Sportovky=1 něak tak to bylo to vysvedčeni minule ale tetka sem hodně zabral a skoro vse sem si zlepšil o 1 stupěn jen čeština asi zustane 3

myse*

no je známo, že čím lepší známky tím lepší možnosti...takže zaber a snaž se nic nepokazit...

já myslím že by to mělo vyjít, neboj se nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]