Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Nevím přesně, kam tenhle dotaz zařadit, ale zajímalo by mě, jestli se do vysvědčení na konci školního roku připočítávají i známky z prvního pololetí. Teď jsem totiž začala docela dobře, a kdyby to bylo jen ze druhého pololetí, měla bych z matematiky místo 4 dvojku :D Předem děkuju.
Druhé pololetí se uzavírá ze známek za druhé pololetí. K prvnímu pololetí může ale kantor přihlédnout v případě, že známku nebudete mít jasnou. Takže, když vám v pololetí ubral,nyní vám může přidat nebo naopak. Takto dost často učitelů praktikuje. Jestli je to správné, nechám na zvážení zde přítomných čtenářů ...
No, mně se na střední škole stalo, že jsem v pololetí měla z fyziky pětky, ale ve druhém pololetí jsem měla jedničky, maximálně dvojky. Na výzo jsem dostala trojku, protože prý mi lepší známku vzhledem ke známe v pololetí dát nemůže. Nešťourala jsem se v tom a byla jsem ráda. Kdybych chtěla oficiální přezkoušení, byla bych zkoušená z látky za celý ročník... a to bych nedala, protože látku z prvního pololetí jsem fakt nechápala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.