Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z jakých známek se dělá vysvědčení?

Od: nekdo007* odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Nevím přesně, kam tenhle dotaz zařadit, ale zajímalo by mě, jestli se do vysvědčení na konci školního roku připočítávají i známky z prvního pololetí. Teď jsem totiž začala docela dobře, a kdyby to bylo jen ze druhého pololetí, měla bych z matematiky místo 4 dvojku :D Předem děkuju.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ty jsi v první třídě základní školy, že máš takový hloupý dotaz?

nekdo007*
hodnocení

mike007: Ne, to fakt nejsem :D Ale vždycky mi bylo jedno, z jakých známek dostanu vysvědčení, celý rok se pokaždé držím stejných známek, navíc každý nemusí vědět všechno..

tlapka*
hodnocení

0x

Nene, jsou to dvě nesouvisející období. Význam to má jen kdyby někdo propadl v pololetí i na konci roku, ale to se bere v potaz jen pololetní výsledná známka. Pololetí je šance začít znovu. Tak ať se zadaří! :)

b3art*
hodnocení

0x

Ahoj "nekdo0007",

do 2. pololetí se nazapočítávají známky z 1. pololetí. Tudíš, pokud si to nepokazíš a budeš si držet známky na 2ku, tak ti tu 2ku musí dát bez ohledu na to, že jsi měla v 1. pololetí za 4.

eulalie*
hodnocení

0x

Druhé pololetí se uzavírá ze známek za druhé pololetí. K prvnímu pololetí může ale kantor přihlédnout v případě, že známku nebudete mít jasnou. Takže, když vám v pololetí ubral,nyní vám může přidat nebo naopak. Takto dost často učitelů praktikuje. Jestli je to správné, nechám na zvážení zde přítomných čtenářů ...

No, mně se na střední škole stalo, že jsem v pololetí měla z fyziky pětky, ale ve druhém pololetí jsem měla jedničky, maximálně dvojky. Na výzo jsem dostala trojku, protože prý mi lepší známku vzhledem ke známe v pololetí dát nemůže. Nešťourala jsem se v tom a byla jsem ráda. Kdybych chtěla oficiální přezkoušení, byla bych zkoušená z látky za celý ročník... a to bych nedala, protože látku z prvního pololetí jsem fakt nechápala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]