Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké bonbony do školy

Od: anonim* odpovědí: 8 změna:

Prosím poraďte, mám malou dcerku která chodí do 1 třídy a brzo má narozeniny. Bohužel chodí do třídy kde se velmi pozuzuje a chtěla bych jí vybrat dobrou sladkost v přijatelné ceně. Ve třídě je jich 30 a cena tak do 500 Kč. Děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Do 500kč? Proboha neblázněte!

Kupte 3 pytlíky nějakých bonbonů a hotovo

hodnocení

2x

Naše děti vždycky nosily 3 balíčky balených ovocných bonbonů. A stačilo to. Jako pozornost, i co do množství.

majsterjoe*

Ja taky :) Ale to je uz 20let pryc *plac*

Nevim jak je to dnes. Nekdo pytlik bonbonu, nekdo bonbony za 500.

sargo*
hodnocení

0x

Pusťte si večer Animáček, koukněte, co před tím běží za reklamy a pak jim to kupte. Budou nejspokojenější, prevíti. *smich*

Co každému jedno Lipo? Vypadá to už pěkně jako že je toho hodně a cena sympatická. :)

hodnocení

0x

Co vzít malou slečnu, do obchodu ke sladkostem, zeptat se jí na názor?

Co děvčata sladkého nosí do školy?

Před rokem, vnuk si vybral pro třídu, na oslavu Kinder vajíčko.

V Globusu byla akce, při koupení dvou vajíček, cena za jedno, kolem 8 korun.

Udělal s tím velikou radost.

Jen můj názor

sebod*

Tak ještě že vnučka chodí do "normální" školy. Dnes má svátek, tak nesla také do školy bonbony. Větší pytlík nějakých "cucátek" :D. Cena asi 40,- Kč. A ostatní děti to dělají také tak.

krkovicka*
hodnocení

0x

do 500?Mozartovi koule,je jich tam 6 za 300korun*palec* jen pro vyvolené

Osobně jsem davala ty male cokoladky ke kafi.Diskita A klasika jsou bonpari,lizatka chupachups.

hodnocení

0x

My jsme dávali ve škole různé karamely (třeba Krowki).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]