Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Síť hranolu - jak to vysvětlit

Od: ouyes odpovědí: 1 změna:

Prosím pomožte, v geometrii bereme síť hranolu a spoustu lidí to nechápe a proto mě prosí abych jim dala doučování a vysvětlila jsem jim to. Všichni to pochopili ale moje kamarádka si to prostě nedovede představit. Jak jí to mám vysvětlit aby si to dovedla představit, skoušela jsem jí to aji stříhat aby si to skládala ale nic prostě jí to nejde a nechci aby měla špatnou známku :/

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Myslím si, že pravdu nejjednodušší je to vysvětlovat s tím stříháním... Pokud to kamarádka nechápe od tebe, co takhle zajít po škole za učitelkou? Učitelka bude vědět, že se kamarádka snaží to pochopit, vysvětlí jí to třeba znovu.

doplněno 18.02.12 15:35:

Zadej si do google "síť hranolu" a vyjede několik opravu pěkných prezentací v powerpointu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]