Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera jsme došel odeslat přihlášku na střední školu, vyplněná, vše správně, ale na internetových stránkách jsem našel adresu : Tylova 241 a samozřejmě jsem ji tam napsal, bohužel po odeslání jsem se podíval na internetové stránky školy, kde byla adresa 271. Je šance, že se mi dopis vrátí nebo si mám ve škole požádat o novou příhlášku. Posílal jsem doporučeně. Děkuji za odpověď.
Vzhledem k tomu, že jde o školu a ne o nějakou neznámou soukromou osobu, myslím, že pošťák nebude mít problém dopis doručit.
Také vždy po obdržení přihlášek atd. by vás měli zavést do evidence, takže si kdykoliv (ještě před termínem konce zasílání přihlášek. aby jste ji případně stihnul poslat ještě jednou) můžete zjistit, jestli váš dopis obdrželi nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.