Denodenní pobyt na silnici a jste kaskadér jak vyšitý...Né,škola,kterou by jste na to vystudoval není v seznamu...
doplněno 13.02.12 22:44:
Už jenom ten název _ automobilový kaskadér, zní jako práce snů. Oficiální kaskadérská škola je pouze v USA. V Čechách se tohle řemeslo musí člověk naučit sám. Výhodu mají ti, kteří se od mládí motají okolo aut _ třeba mechanici nebo závodníci. Ale není to pravidlem.
Tady je to psáno jasně..
dejwb
Dobrá to je mi jasný a jak teda mám začít abych se tim živil?
cernoch
zkus flott cascaders team ...ted jsem koukal ze snad nekoho hledaji ...malo penez sef je ..., ale jinak zkusenost dobra
Co dělat, začít trénovat!doplněno 13.02.12 22:51:z netu: zix.cz/... jinde než u odborníků!Základní informace o nabídceAdrenalinem nabitý kurz, který Vás zavede do zákulisí filmu a naučí Vás, jak se pohybovat jako správný kaskadér.Kurz obnáší 5 lekcí po 90 minutách. Celkem tedy 7,5 hodin plné adrenalinu a nepřekonatelných zážitků.V kurzu se naučíte základy juda, boxu, pádů z výšek, gymnastiky, šermu, filmových rvaček a mnohem více.Kurzy jsou přístupné ženám i mužům. Ženy jsou vítány i vzhledem k jejich nedostatku v této profesi.Ti nejlepší budou mít možnost se stát po absolvování kurzu platnými členy kaskadérské skupiny DOUBLE TEAM.Podmínky nabídky·platnost voucherů je od 4. 4. 2011 do 31. 12. 2011·počet voucherů na osobu není omezen·počet voucherů určený k prodeji není stanoven·zarezervujte se předem na tel.: +420 775 652 256doplněno 13.02.12 23:10:Člověk se nestane prezidentem, jen proto, že chce. ...Musí přizpůsobit celý svůj život tomu, aby si splnil svůj sen. Vy chcete být kaskadérem, tak začněte základem, kurzy.Až něco budete umět, můžete se občas hodit, když budou potřebovat nějaký záskok.Na to je dobré, být nejen šikovný, ovládat řemeslo, ale musíte mít také postavu.Jsme zase u začátku: Z A Č Í T T R É N O V A TŠKOLA VÁM MŮŽE DÁT ZÁKLAD,ALE JEN KAŽDODENÍ DŘINA PŘI TRÉNINKU,VÁS MŮŽE DOSTAT, TAM, KAM CHCETE.Jen můj názor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.