Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ŠKOLA na jakou?

Od: stazka odpovědí: 2 změna:

Prosím poradťe, jsem v sekundě nižšího gymnázia a poslední dobou se velmi rozhoduju jestli mám odejít na střední šlolu nebo dochodit 8leté gymnázium a pak jít na vysokou školu (půjdu na nějakou uměleckou,design, architektura nebo něco v tomhle oboru)

ŠKOLA na jakou?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gp*
hodnocení

1x

Na nějakou je široký pojem, ikdyž chápu, že zatím v tom ještě nemůžeš mít tak docela jasno. Na architekturu je obecně lepší z gymnázia a na "nějakou" uměleckou pak zase z umělecké. Nejdůležitější je se ale připravit ať už na střední, tak na vysokou. Pokud budeš mít dobrého učitele, který tě dobře připraví, můžeš chodit i na gympl a pak jít na vysokou, ale pokud to s uměním myslíš vážně, je lepší dobře se připravit už na tu střední.

hodnocení

0x

Dochodit gympl a pak na vysokou. Záleží samozřejmě na Vás, toto je jen můj názor.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]